Damian2401 Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia (edytowane) Witam zakupiłem z aledrogo moduł bluetooh z auxem do RNS-E OD B7 podpiąłem lecz nie działa tzn podpiąłem tak jak było opisane ale nie świeci się żadna ikonka itp telefon znajduje blutacza ale żadna muzyka z niego nie leci, co zrobić?? Może trzeba zakodwac czy coś?? Ps. Auxa nie potrzebuej tylko blutacza Edytowane 4 Kwietnia przez Damian2401
Langista Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia Żeby muzyka leciała musisz wejść w odtwarzanie CD. Nie jestem jednak przekonany że sam ten moduł BT wystarczy do słuchania muzyki, to raczej będzie tylko służyć do rozmów, do tego jest dodany właśnie ten mikrofon.
Gregory87 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia (edytowane) -- Edytowane 5 Kwietnia przez Gregory87
Gregory87 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia 1 minutę temu, Gregory87 napisał(a): AUX na RNS-E musi być zakodowany jako aktywny bo w jego miejsce wpinasz (gniazdo z tyłu radia) defacto właśnie zakupiony moduł. Po zakodowaniu i wybraniu źródła odtwarzania AUX powinno zagrać. 1
Rekomendowane odpowiedzi