RomekAtomekB7 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Cześć mam sprawę, kupiłem zestaw foteli alcantara ze skórą, która ma elektryczne sterowanie ledzwiem i grzanie foteli. Grzanie foteli nie jest mi potrzebne to chciałbym żeby działało mi elektryczne sterowanie lędźwi. Mam tylko takie kostki ( jak na zdj. Czarną, żółta i czerwona z jednym pinem ) czy ktoś wie jak to zrobić żeby działało z fotelu kierowcy i pasażera ? Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź.
greg2505 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) Edytowane 16 Kwietnia przez greg2505
afroo. Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia 18 godzin temu, RomekAtomekB7 napisał(a): i czekam na odpowiedź Nie czekaj tylko poszukaj, wszystko jest na forum.
RomekAtomekB7 Opublikowano 16 Kwietnia Autor Opublikowano 16 Kwietnia 8 godzin temu, afroo. napisał(a): Nie czekaj tylko poszukaj, wszystko jest na forum. Tylko znalazłem to co kolega wyżej napisał a mi chodzi o dołożenie tylko i wyłącznie samych lędźwi a wyżej jest podana cała elektryka. Więcej nie znalazłem.
Langista Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) Przecież nie musisz wszystkiego dokładać a jedynie zasilanie lędźwi. Pin 4 i 5. Edytowane 17 Kwietnia przez Langista
Rekomendowane odpowiedzi