The Ether Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Dzień dobry, Czy kojarzycie może, czy jest do kupienia oryginalny moduł do Audi z CarPlay? Mam na myśli do gniazdo w podłokietniku, wiem że CarPlay do oprogramowanie, ale chodzi mi o sam moduł, aby posiadał funkcję bezprzewodowego CarPlay, i zależy mi na oryginale. Czy coś takiego w ogóle jest możliwe i jest do kupienia? A jesli nie, to jakie są zamienniki? Bo rozumiem że da się obejść ograniczenie typu podłączenia zewnętrznego adaptera pod gniazdo z transferem danych? Pozdrawiam
Muskel1 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Masz podwójne złącze USB w podłokietniku? Czy tylko pojedyńcze?
The Ether Opublikowano 23 Kwietnia Autor Opublikowano 23 Kwietnia Pojedyńcze, dlatego chcę zamienić na podwójne, ale zastanawiam się, czy jest już opcja bezprzewodowego z wbudowanym, czyli że tak jak jest obecnie 1 slot USB a CarPlay jest bezprzewodowy w tym module.
Rozwiązanie Muskel1 Opublikowano 24 Kwietnia Rozwiązanie Opublikowano 24 Kwietnia Nie ma czegoś takiego. Musisz najpierw dołożyć podwójne USB, dokupić urządzenie do bezprzewodowego Android Auto, dopiero wpiąć to urzązenie za pomocą USB do podwójnego USB i to inne urządzenie, łączy się bezprzewodowo z telefonem. Android Auto musi być oczywiście uprzednio w jednostce MMI odblokowane, bo samo dołożenie podwójnego USB nie odblokowuje Android Auto.
Rekomendowane odpowiedzi