DorotaK Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja Witam. Czy audi A4 B9 ma możliwość automatycznego składania lusterek zamknięciu auta?
minimum93 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja A można poprzez VCDS sprawdzić czy są składane lub zakodować składanie tych lusterek? Podłączam się z pytaniem z tego powodu iż mam wrażenie ze wcześniej lusterka składały się po zamknięciu auta a po jakimś czasie już nie i teraz nie wiem czy sobie to uroiłem czy faktycznie tak było. Ryżowy VCDS nie ma niestety podpowiedzi 😕
Muskel1 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Pierwsze pytanie, masz składane lusterka? Wstaw zdjęcie panelu drzwi kierowcy z pokrętłem do ustawiania lusterek.
minimum93 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja No właśnie sprawa jest jasna i oczywista, nie wiem dlaczego ale pomyślałem że pokrętło obrócone w''dół'' składa lusterka a jest tam faktycznie ich podgrzewanie, wcześniej szczerze mówiąc nie przyglądałem się, natomiast podejrzałem w innym aucie i jest tam osobno składanie oraz podgrzewanie. Także u mnie niestety się nie składają A szkoda. dzięki za pomoc
wojteksuwałki Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Tak zapytam to lusterka nie grzeją same w zależności od temp zewnętrznej ? trzeba ustawić pokrętło na grzanie ?
Muskel1 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Pokrętło musi być ustawione na grzanie i oprócz tego temperatura zewn musi spaść poniżej pewnej wymaganej temp.
Rekomendowane odpowiedzi