dawid.uzarski Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja Cześć panowie tak jak w temacie w trasie auto nagle straciło moc turbo przestało ciągnąć, rozpedzić sie do 100km/h to tragedia, czasami autko odzyska moc ale jest to dosłownie na chwile wrzucam wyższy bieg i mocy nie ma, dodam że przy przyspieszaniu potrafi kopcić na czarno i występuje poszarpywanie silnikiem, po podpieciu pod komputer bład - czujnik ciśnienia w kolektorze G71. Wrzucam podstawowe logi i proszę o jakieś porady.
Tomnik Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja (edytowane) W tym przypadku konieczne są logi tzw. dynamiczne, na początek 03+11. Poczytaj : Edytowane 13 Maja przez Tomnik
dawid.uzarski Opublikowano 30 Maja Autor Opublikowano 30 Maja W dniu 13.05.2024 o 22:27, Dev napisał(a): sprawdz wtyczke i wiazke od czujnika Sprawdziłem i wyczysciłem czujnik przez jakies 3 km było wszystko okej, pozniej to samo brak mocy dodam ze czujnik był zabrudzony w oleju, logi dynamiczne zrobiłem dodam wieczorem.
dawid.uzarski Opublikowano 30 Maja Autor Opublikowano 30 Maja (edytowane) Logi dynamiczne z czujka map sensor, po wyjęciu wtyczki z czujnika map sensor auto jakby było żwawsze ale turbo nie podaje jak wczesniej LOG-01-001-004-xxx.CSV LOG-01-003-008-011.CSV LOG-01-003-011-xxx.CSV LOG-01-011-xxx-xxx.CSV Edytowane 30 Maja przez dawid.uzarski
Rekomendowane odpowiedzi