Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Kilka problemów z A4 B8 2.0TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Muskel1 napisał(a):

W ustawieniach telefonu powinien przy parowaniu zapytać czy chcesz udostępnić, należy potwierdzić i wtedy przejmuje książkę.

Dobra załadowała się książka. Tyle że kontakty są x2.. 

W katalog wpisałem numer i zapisałem, tylko teraz jak usunąć z katalogu ten numer? 

Opublikowano

Gdzieŝ w ustawieniach powinna być możliwość. Musisz poszukać.

Opublikowano

Dobra jest, tylko dlaczego numery są podwójnie? 

Opublikowano

Musisz w ustawieniach telefonu wybrać, które kontakty ma pokazywać. Musisz popróbować.

Opublikowano

Jest gdzieś rozpiska ile pin to lusterko składane elektrycznie? 10 to napewno, a 8?

Opublikowano

Musisz zacząć korzystać z wyszukiwarki. Jest już na forum  bardzo wiele odpowiedzi na zadawane przez Ciebie pytania😉

https://a4-klub.pl/manuale/manuale-a4-b8-2007-2015/montaż-składanych-i-podgrzewanych-lusterek-audi-a4-b8-r30/

Opublikowano
20 minut temu, Muskel1 napisał(a):

Musisz zacząć korzystać z wyszukiwarki. Jest już na forum  bardzo wiele odpowiedzi na zadawane przez Ciebie pytania😉

https://a4-klub.pl/manuale/manuale-a4-b8-2007-2015/montaż-składanych-i-podgrzewanych-lusterek-audi-a4-b8-r30/

W tym temacie nie ma nic na temat lusterka 8pin 

Opublikowano

W pierwszym poście wszystkie piny są opisane.

Opublikowano

Czyli pin 9 i 10 musi być w kostce lusterka by było składane elektrycznie tak? 

Opublikowano

Czy jak przełoże sam stelaż (tej trójkąt z kawałkiem uchwytu co się przykręca do auta) z Eu do anglika lusterka to będzie dobrze? Tylko to się różni w lusterku? 

Opublikowano

Nie wiem czy będzie to możliwe, w fabryce ten trójkąt jest jako pierwszy a potem idzie ramię lusterka i jest ono zaprasowane na tulejce. Można się tulejki pozbyć i skręcić to potem na śrubie, tak to robią w BMW przynajmniej.

Opublikowano
2 godziny temu, Langista napisał(a):

Nie wiem czy będzie to możliwe, w fabryce ten trójkąt jest jako pierwszy a potem idzie ramię lusterka i jest ono zaprasowane na tulejce. Można się tulejki pozbyć i skręcić to potem na śrubie, tak to robią w BMW przynajmniej.

Rozbierałeś kiedyś lusterko? Bo z tego co widziałem na filmikach da się oddzielić lusterko od stelaża 

Opublikowano
W dniu 24.06.2024 o 23:47, Diego1121 napisał(a):

Rozbierałeś kiedyś lusterko? Bo z tego co widziałem na filmikach da się oddzielić lusterko od stelaża 

Jestem po zamianie stelaża. Wystarczy podmienić na ten z Eu i wszystko gra. 

Opublikowano

Czy do mmi 2g high idzie dołożyć port USB by podpiąć pendrive? Mam aux w podłokietniku. 

Opublikowano
W dniu 22.06.2024 o 21:50, Muskel1 napisał(a):

Pin 4 z wtyczki lusterka wewn. na pin 7 w przelotce drzwiowej.

Pin 5 z wtyczki lusterka wewn. na pin 25 w przelotce drzwiowej.

Czy między drzwiami jak zdejmę gume to będę mieć dojście by sprawdzić te piny? Czy muszę od środka się dostać? 

Opublikowano
2 minuty temu, Diego1121 napisał(a):

Czy między drzwiami jak zdejmę gume to będę mieć dojście by sprawdzić te piny?

Tak.

Opublikowano
3 godziny temu, Muskel1 napisał(a):

Tak.

Jak wyjąć tą wtyke z karoserii auta? 

IMG_20240627_180834050.jpg

Opublikowano

Chyba od środka będziesz musiał wypiąć.

Opublikowano
54 minuty temu, Muskel1 napisał(a):

Chyba od środka będziesz musiał wypiąć.

To teraz jak się dostać tam od środka? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...