Diego1121 Opublikowano 23 Czerwca Autor Opublikowano 23 Czerwca Teraz, Muskel1 napisał(a): W ustawieniach telefonu powinien przy parowaniu zapytać czy chcesz udostępnić, należy potwierdzić i wtedy przejmuje książkę. Dobra załadowała się książka. Tyle że kontakty są x2.. W katalog wpisałem numer i zapisałem, tylko teraz jak usunąć z katalogu ten numer?
Muskel1 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Gdzieŝ w ustawieniach powinna być możliwość. Musisz poszukać.
Diego1121 Opublikowano 23 Czerwca Autor Opublikowano 23 Czerwca Dobra jest, tylko dlaczego numery są podwójnie?
Muskel1 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Musisz w ustawieniach telefonu wybrać, które kontakty ma pokazywać. Musisz popróbować.
Diego1121 Opublikowano 23 Czerwca Autor Opublikowano 23 Czerwca Jest gdzieś rozpiska ile pin to lusterko składane elektrycznie? 10 to napewno, a 8?
Muskel1 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Musisz zacząć korzystać z wyszukiwarki. Jest już na forum bardzo wiele odpowiedzi na zadawane przez Ciebie pytania😉 https://a4-klub.pl/manuale/manuale-a4-b8-2007-2015/montaż-składanych-i-podgrzewanych-lusterek-audi-a4-b8-r30/
Diego1121 Opublikowano 23 Czerwca Autor Opublikowano 23 Czerwca 20 minut temu, Muskel1 napisał(a): Musisz zacząć korzystać z wyszukiwarki. Jest już na forum bardzo wiele odpowiedzi na zadawane przez Ciebie pytania😉 https://a4-klub.pl/manuale/manuale-a4-b8-2007-2015/montaż-składanych-i-podgrzewanych-lusterek-audi-a4-b8-r30/ W tym temacie nie ma nic na temat lusterka 8pin
Muskel1 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca W pierwszym poście wszystkie piny są opisane.
Diego1121 Opublikowano 23 Czerwca Autor Opublikowano 23 Czerwca Czyli pin 9 i 10 musi być w kostce lusterka by było składane elektrycznie tak?
Diego1121 Opublikowano 24 Czerwca Autor Opublikowano 24 Czerwca Czy jak przełoże sam stelaż (tej trójkąt z kawałkiem uchwytu co się przykręca do auta) z Eu do anglika lusterka to będzie dobrze? Tylko to się różni w lusterku?
Langista Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Nie wiem czy będzie to możliwe, w fabryce ten trójkąt jest jako pierwszy a potem idzie ramię lusterka i jest ono zaprasowane na tulejce. Można się tulejki pozbyć i skręcić to potem na śrubie, tak to robią w BMW przynajmniej.
Diego1121 Opublikowano 24 Czerwca Autor Opublikowano 24 Czerwca 2 godziny temu, Langista napisał(a): Nie wiem czy będzie to możliwe, w fabryce ten trójkąt jest jako pierwszy a potem idzie ramię lusterka i jest ono zaprasowane na tulejce. Można się tulejki pozbyć i skręcić to potem na śrubie, tak to robią w BMW przynajmniej. Rozbierałeś kiedyś lusterko? Bo z tego co widziałem na filmikach da się oddzielić lusterko od stelaża
Diego1121 Opublikowano 27 Czerwca Autor Opublikowano 27 Czerwca W dniu 24.06.2024 o 23:47, Diego1121 napisał(a): Rozbierałeś kiedyś lusterko? Bo z tego co widziałem na filmikach da się oddzielić lusterko od stelaża Jestem po zamianie stelaża. Wystarczy podmienić na ten z Eu i wszystko gra.
Diego1121 Opublikowano 27 Czerwca Autor Opublikowano 27 Czerwca Czy do mmi 2g high idzie dołożyć port USB by podpiąć pendrive? Mam aux w podłokietniku.
Diego1121 Opublikowano 27 Czerwca Autor Opublikowano 27 Czerwca W dniu 22.06.2024 o 21:50, Muskel1 napisał(a): Pin 4 z wtyczki lusterka wewn. na pin 7 w przelotce drzwiowej. Pin 5 z wtyczki lusterka wewn. na pin 25 w przelotce drzwiowej. Czy między drzwiami jak zdejmę gume to będę mieć dojście by sprawdzić te piny? Czy muszę od środka się dostać?
Muskel1 Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca 2 minuty temu, Diego1121 napisał(a): Czy między drzwiami jak zdejmę gume to będę mieć dojście by sprawdzić te piny? Tak.
Diego1121 Opublikowano 27 Czerwca Autor Opublikowano 27 Czerwca 3 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Tak. Jak wyjąć tą wtyke z karoserii auta?
Diego1121 Opublikowano 27 Czerwca Autor Opublikowano 27 Czerwca 54 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Chyba od środka będziesz musiał wypiąć. To teraz jak się dostać tam od środka?
Rekomendowane odpowiedzi