Diego1121 Opublikowano 27 Czerwca Autor Opublikowano 27 Czerwca Czy idzie kupić samą nakładkę na przycisk? Bo mam pękniętą. Jeżeli tak to jaki numer tego jest by znaleźć?
Muskel1 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca 6 godzin temu, Diego1121 napisał(a): To teraz jak się dostać tam od środka? Musisz demontować osłony.
Diego1121 Opublikowano 28 Czerwca Autor Opublikowano 28 Czerwca 9 godzin temu, Diego1121 napisał(a): Czy idzie kupić samą nakładkę na przycisk? Bo mam pękniętą. Jeżeli tak to jaki numer tego jest by znaleźć? A tu wiesz może?
Muskel1 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Już mnie o to pytałeś i Ci odpowiedziałem😃 Raczej nie, chyba że ktoś rozbierze wszystko na części i sprzeda każdy element z osobna.
Diego1121 Opublikowano 28 Czerwca Autor Opublikowano 28 Czerwca 7 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Musisz demontować osłony. A jest gdzieś jakiś opis jak to bezpiecznie rozebrać?
Langista Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Trzeba zdemontować boczek, potem od środka odkręcić całe mocowanie zespołu przycisków i wyciągnąć same przełączniki szyb, prawdopodobnie nie zmieniło się to od B6/7 i jest to na zatrzaski po bokach, widać je gołym okiem. Same obudowy przycisków kupisz bez problemu, wymiana ich to 5 minut.
Diego1121 Opublikowano 28 Czerwca Autor Opublikowano 28 Czerwca 4 godziny temu, Langista napisał(a): Trzeba zdemontować boczek, potem od środka odkręcić całe mocowanie zespołu przycisków i wyciągnąć same przełączniki szyb, prawdopodobnie nie zmieniło się to od B6/7 i jest to na zatrzaski po bokach, widać je gołym okiem. Same obudowy przycisków kupisz bez problemu, wymiana ich to 5 minut. Akurat pytałem jak się dostać do tej kostki co idzie przez drzwi od środka auta 😅 A gdzie kupię same nakładki na przyciski do szyb?
Langista Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Allegro. Do kostki dostaniesz się zdejmując osłonę obok nogi kierowcy, trzeba zacząć od góry.
Diego1121 Opublikowano 29 Czerwca Autor Opublikowano 29 Czerwca 16 godzin temu, Langista napisał(a): Allegro. Do kostki dostaniesz się zdejmując osłonę obok nogi kierowcy, trzeba zacząć od góry. Nie ma obudowy na przycisk na allegro nigdzie
Diego1121 Opublikowano 29 Czerwca Autor Opublikowano 29 Czerwca Mam jeszcze jedno pytanie. Od czego zależy, że auto ma jedne wentylator lub dwa??
Muskel1 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca (edytowane) Od tego czy ma hak, lub przygotowanie pod hak. Edytowane 29 Czerwca przez Muskel1
Diego1121 Opublikowano 29 Czerwca Autor Opublikowano 29 Czerwca 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Od tego czy ma hak, lub przygotowanie pod hak. Czyli jak nie ma haka to jest jeden wentylator tak?
Diego1121 Opublikowano 29 Czerwca Autor Opublikowano 29 Czerwca Jak używać tego lewarka? Między tą przerwę między blachami ma wejść to odstające pod autem łączenie?
Muskel1 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Auta fabrycznie wyposażone w hak lub mające fabryczne przygotowanie pod hak mają 2 wentylatory.
Muskel1 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Teraz, Diego1121 napisał(a): Jak używać tego lewarka? Między tą przerwę między blachami ma wejść to odstające pod autem łączenie? Instrukcja obsługi.
Diego1121 Opublikowano 29 Czerwca Autor Opublikowano 29 Czerwca 3 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Instrukcja obsługi. Mógłbyś podrzucić proszę ten wątek z lewarkiem?
Muskel1 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Jasne, przeczytać też za Ciebie? Mam nadzieje, że to pytanie to żart jakiś, jeżeli nie to brak mi słów po prostu.
Diego1121 Opublikowano 29 Czerwca Autor Opublikowano 29 Czerwca Dobra w instrukcji było dokładnie to nad czym się zastanawiałem. Dzięki
Langista Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca 6 godzin temu, Diego1121 napisał(a): Nie ma obudowy na przycisk na allegro nigdzie Serio? allegro.pl ALLEGRO.PL
Rekomendowane odpowiedzi