Damian2401 Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca (edytowane) Witam kupiłem blutacza na alledrogo miał dobre opinie z tego co sprzedający pisał to wystarczy podłączyć i powinno już działać ale nie w moim przypadku. Podpiąłem blutacza świeci się i telefonem mogę się z nim połączyć lecz nie ma muzyki więc zacząłem grzebać w necie ale nic nie pomogło. Dodam że ostatnio zamontowałem RNS-E bo wcześniej miałem małe radio 1din z pionnera ale chciałem upiększyć widok środka auta więc zmieniłem na duże radio z Navi. Po założeniu rnse miałem kodowanie:0309757 później trochę zmieniałem ale też nic nie pomogło. A4 w sedanie z parkotronikiem przód i tył zwykła kierownica 3 ramienna czerwony fis i bez telefonu. Jak to zakodowac ?? Edytowane 27 Czerwca przez Damian2401 Zapomniałem dodać zdj
P.Wiśnia Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca Sprawdź czy dobrze podpiąłeś, bo kodowanie jest dobre.
Damian2401 Opublikowano 28 Czerwca Autor Opublikowano 28 Czerwca 8 godzin temu, P.Wiśnia napisał(a): Sprawdź czy dobrze podpiąłeś, bo kodowanie jest dobre. Podpiąłem się we wtyczkę D PIN 12 i 15. Po czym podałem napięcie na te 2 piny i moduł zaczął mrugac a jak się połączyłem z nim przez telefon to dioda świeciła się światelm stałym
P.Wiśnia Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca No zasilanie podłączyłeś, a muzyka w jaki sposób trafia do RNSE?
Damian2401 Opublikowano 28 Czerwca Autor Opublikowano 28 Czerwca 2 godziny temu, P.Wiśnia napisał(a): No zasilanie podłączyłeś, a muzyka w jaki sposób trafia do RNSE? Jest też wtyczka szara długa płaska coś się wpina w tył radia
pila24 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca To jest moduł bt aux,więc odpal aux w rnse i powinno działać.
P.Wiśnia Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca 2 godziny temu, pila24 napisał(a): To jest moduł bt aux,więc odpal aux w rnse i powinno działać. Przecież ma dodany w kodowaniu AUX Przedostatnia cyfra
pila24 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca 20 godzin temu, P.Wiśnia napisał(a): Przecież ma dodany w kodowaniu AUX Przedostatnia cyfra A czy napisał że odpalał aux w rnse?
Damian2401 Opublikowano 4 Lipca Autor Opublikowano 4 Lipca W dniu 1.07.2024 o 08:14, pila24 napisał(a): To jest moduł bt aux,więc odpal aux w rnse i powinno działać. Nie mam, jest tylko cd mp3
Monti Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca (edytowane) 15 minut temu, Damian2401 napisał(a): Nie mam, jest tylko cd mp3 Klikasz przycisk CD/TV lub media jeżeli rnse led. Potem prawy górny przycisk nad gałką(źródło/source) i potem wybierasz aux. Edytowane 4 Lipca przez Monti
Damian2401 Opublikowano 4 Lipca Autor Opublikowano 4 Lipca 7 godzin temu, Monti napisał(a): Klikasz przycisk CD/TV lub media jeżeli rnse led. Potem prawy górny przycisk nad gałką(źródło/source) i potem wybierasz aux. Nie ma już sprawdzałem nie wyświetla się
Damian2401 Opublikowano 4 Lipca Autor Opublikowano 4 Lipca 10 minut temu, Langista napisał(a): Zamień w kodowaniu 5 na 8. Zaraz pójdę sprawdzic
Damian2401 Opublikowano 4 Lipca Autor Opublikowano 4 Lipca 23 minuty temu, Langista napisał(a): Zamień w kodowaniu 5 na 8.
Muskel1 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca Godzinę temu, Langista napisał(a): Zamień w kodowaniu 5 na 8. Nie ma możliwości zmiany tej pozycji na 8, dlatego pokazuje poza zakresem. Skąd taki pomysł?
Damian2401 Opublikowano 4 Lipca Autor Opublikowano 4 Lipca 1 godzinę temu, Langista napisał(a): Masz bose? Nie mam
Langista Opublikowano 5 Lipca Opublikowano 5 Lipca 17 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Nie ma możliwości zmiany tej pozycji na 8, dlatego pokazuje poza zakresem. Skąd taki pomysł? Źle spojrzałem na szybko 😅 16 godzin temu, Damian2401 napisał(a): Nie mam W takim razie wpisz 0311165
Muskel1 Opublikowano 5 Lipca Opublikowano 5 Lipca 27 minut temu, Langista napisał(a): Źle spojrzałem na szybko 😅 W takim razie wpisz 0311165 Tutaj sobie chyba też źle popatrzyłeś. Sorry ale podpowiadasz totalne bzdury.
Rekomendowane odpowiedzi