Opublikowano 27 Czerwca 20242 l Witam kupiłem blutacza na alledrogo miał dobre opinie z tego co sprzedający pisał to wystarczy podłączyć i powinno już działać ale nie w moim przypadku. Podpiąłem blutacza świeci się i telefonem mogę się z nim połączyć lecz nie ma muzyki więc zacząłem grzebać w necie ale nic nie pomogło. Dodam że ostatnio zamontowałem RNS-E bo wcześniej miałem małe radio 1din z pionnera ale chciałem upiększyć widok środka auta więc zmieniłem na duże radio z Navi. Po założeniu rnse miałem kodowanie:0309757 później trochę zmieniałem ale też nic nie pomogło. A4 w sedanie z parkotronikiem przód i tył zwykła kierownica 3 ramienna czerwony fis i bez telefonu. Jak to zakodowac ?? Edytowane 27 Czerwca 20242 l przez Damian2401 Zapomniałem dodać zdj
Opublikowano 28 Czerwca 20242 l Autor 8 godzin temu, P.Wiśnia napisał(a): Sprawdź czy dobrze podpiąłeś, bo kodowanie jest dobre. Podpiąłem się we wtyczkę D PIN 12 i 15. Po czym podałem napięcie na te 2 piny i moduł zaczął mrugac a jak się połączyłem z nim przez telefon to dioda świeciła się światelm stałym
Opublikowano 28 Czerwca 20242 l Autor 2 godziny temu, P.Wiśnia napisał(a): No zasilanie podłączyłeś, a muzyka w jaki sposób trafia do RNSE? Jest też wtyczka szara długa płaska coś się wpina w tył radia
Opublikowano 1 Lipca 20242 l 2 godziny temu, pila24 napisał(a): To jest moduł bt aux,więc odpal aux w rnse i powinno działać. Przecież ma dodany w kodowaniu AUX Przedostatnia cyfra
Opublikowano 2 Lipca 20242 l 20 godzin temu, P.Wiśnia napisał(a): Przecież ma dodany w kodowaniu AUX Przedostatnia cyfra A czy napisał że odpalał aux w rnse?
Opublikowano 4 Lipca 20242 l Autor W dniu 1.07.2024 o 08:14, pila24 napisał(a): To jest moduł bt aux,więc odpal aux w rnse i powinno działać. Nie mam, jest tylko cd mp3
Opublikowano 4 Lipca 20242 l 15 minut temu, Damian2401 napisał(a): Nie mam, jest tylko cd mp3 Klikasz przycisk CD/TV lub media jeżeli rnse led. Potem prawy górny przycisk nad gałką(źródło/source) i potem wybierasz aux. Edytowane 4 Lipca 20242 l przez Monti
Opublikowano 4 Lipca 20242 l Autor 7 godzin temu, Monti napisał(a): Klikasz przycisk CD/TV lub media jeżeli rnse led. Potem prawy górny przycisk nad gałką(źródło/source) i potem wybierasz aux. Nie ma już sprawdzałem nie wyświetla się
Opublikowano 4 Lipca 20242 l Autor 10 minut temu, Langista napisał(a): Zamień w kodowaniu 5 na 8. Zaraz pójdę sprawdzic
Opublikowano 4 Lipca 20242 l Godzinę temu, Langista napisał(a): Zamień w kodowaniu 5 na 8. Nie ma możliwości zmiany tej pozycji na 8, dlatego pokazuje poza zakresem. Skąd taki pomysł?
Opublikowano 5 Lipca 20242 l 17 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Nie ma możliwości zmiany tej pozycji na 8, dlatego pokazuje poza zakresem. Skąd taki pomysł? Źle spojrzałem na szybko ? 16 godzin temu, Damian2401 napisał(a): Nie mam W takim razie wpisz 0311165
Opublikowano 5 Lipca 20242 l 27 minut temu, Langista napisał(a): Źle spojrzałem na szybko ? W takim razie wpisz 0311165 Tutaj sobie chyba też źle popatrzyłeś. Sorry ale podpowiadasz totalne bzdury.