CloudiestWall90 Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Witam serdecznie chciałbym się zwrócić z prośbą trzy ktoś z was forumowicze może będzie wiedział jaki Koc na turbinę muszę kupić do siebie do samochodu Auto i kod silnika tak jak w tytule A4B7 silnik BKN. Dzwonię do różnych firm i niestety nikt nie jest w stanie mi pomóc. Szczerze liczę na was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Do jakich firm dzwonisz? Bo żadna firma regenerująca turbo Ci tego nie wykona, mało z tych co je przerabiają się bawią w takie coś. Po co Ci koc na turbo? Lepszy jest heatshield. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CloudiestWall90 Opublikowano 9 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Chciałem obniżyć temperature w komorze silnika. Zobaczyłem coś takiego gdzieś na internetach i pomyślałem że może to dobry pomysł. Sprawdze to o czym piszesz i zobacze co z tym zrobić pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca W taki sposób nic nie zdziałasz, musiał byś kolektor wydechowy tak samo dać w heatshield i odseparować to od komory. W te upały nie ma mocnych na gorąc pod maską, zwłaszcza kiedy stoi się w korku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CloudiestWall90 Opublikowano 12 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Troche rzeźby z tym jest z tego co sprawdzałem. Albo odpuszcze albo dam gdzieś w usługe do zrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi