Opublikowano Czwartek o 22:194 dn Autor 23 minuty temu, Dev napisał(a):Mam fajną kiere do tego auta Brązową?
Opublikowano Piątek o 05:544 dn Aaaaaa.... nieeee... czarną...Zapomniałem ze masz te gówniane wnętrze...
Opublikowano Piątek o 16:064 dn 10 godzin temu, Dev napisał(a):Aaaaaa.... nieeee... czarną...Zapomniałem ze masz te gówniane wnętrze...Ej brązowe wnętrze robi fajną robotę na żywo 😁 zawsze coś innego niż oklepane czarne
Opublikowano Sobota o 11:553 dn 18 godzin temu, dliwski napisał(a):Ale znajdź do tego kierownicę czy fotele… to z cudem graniczyKierownicę trójramienną to 3 tygodnie szukałem z tego co pamiętam 😆
Opublikowano Sobota o 13:383 dn Autor 1 godzinę temu, marky2552 napisał(a):Kierownicę trójramienną to 3 tygodnie szukałem z tego co pamiętam 😆Ja szukałem długo i się poddałem
Opublikowano Niedziela o 13:342 dn Autor Trochę gratów wymienionych. Przy okazji płukanka, olej, filtry i ceratec. W kolejce dalej czekają:zegary moman km/h dysze mgielkowe oriAudi hold assist podświetlenie klamek zewnętrznych eibach prokit Tylko czasu nie ma 🤦🏻♂️
Opublikowano Wczoraj o 09:42 1 dn W dniu 18.06.2026 o 12:45, dliwski napisał(a):Ciekaw jestem ile ostatecznie będzie Cię kosztował. Jaki przebieg? Jak długo auto w Twoich rękach?Mam nadzieję, że nie będzie kosztować więcej niż obecna wartość auta😀 przebieg prawie 300k, a mam je od listopada 2017 czyli zaraz 9 lat.