Kaki123 Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Witam od roku mam problem z 3 światłem stopu raz swieci raz nie swieci ,jak przygrzeje w nie slonce wtedy wywala błąd jak jest chłodniej i bez słońca swieci normalnie . Czy ktoś kiedyś się spotkał z czymś takim ? A4 b7 avant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Najprawdopodobniej skorodowane kontakty przy wtyczce. Światło do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaki123 Opublikowano 24 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Czyli nie idzie jakoś tego ogarnąć tylko trzeba całe swiatlo stopu wymieniać? Bo widziałem kiedyś post ale jest już usunięty że jakoś to naprawiali szybkim sposobem ale niestety post usunięty już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Musisz wymontować i zajrzeć w jakim stopniu uszkodzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaki123 Opublikowano 24 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Okej dzięki za podpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi