vtek Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 U nas w mieście wczoraj postawili na ulicy nowy fotoradar a dzisiaj jade i patrze stoi samochód z rozwalonym przodem i młody chłopaczek załamany, zwolniłem i patrze wszystkie słupy całe a słup od fotoradaru lezy rozwalony. Napewno to gdzies opiszą na necie albo w tv pokaża
Ukasz699 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 No czyli jest sposob na to My tu kombinujemy z ramkami itd a Tu wystarczy kupic maluszka rozped wywalic i po ptaszku :gwizdanie: Tylko czy Maluch by dal rade haha A tak powaznie to ladnie Mlodzik pojechal
marcin78 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 ja juz wymysliłem swój sposób na foto. trzepocząca jednorazówka włozona za zejestracje(mogła wpasc) bardzo nisko naklejona naklejka lub reklama za wycieraczka :>
vtek Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Opublikowano 9 Maja 2009 kolego nie rób wiochy jak bedziesz jezdził z reklamówką za kejestracja to prawie tak samo wygląda jak znaczek nike na tylnej szybie
Buba Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 kolego nie rób wiochy jak bedziesz jezdził z reklamówką za kejestracja to prawie tak samo wygląda jak znaczek nike na tylnej szybie a jaka w tym wiocha? jezeli lubisz placic mandaty to twoja sprawa. inni nie chca i jakos z tym zyja wcale nie bedac wiesniakami
dawkol-d1 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 Na pomorzu był lepszy fachowiec Jak zauważył, że mu fotkę zrobiło, to rozwalił budkę i zabrał fotoradar z akumulatorem Świadkowie widzieli jak podjechał busem i później go policjanci złapali
lukaszr Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 ja juz wymysliłem swój sposób na foto. trzepocząca jednorazówka włozona za zejestracje(mogła wpasc) bardzo nisko naklejona naklejka lub reklama za wycieraczka :> Ty myślisz, że Policjanci to idioci ? Pierwsze co dostaniesz za to mandat. Druga sprawa z tyłu też przyczepisz jednorazówkę i powiesz, że się przykleiła ?
jacekm Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Druga sprawa z tyłu też przyczepisz jednorazówkę i powiesz, że się przykleiła ? Pewnie , a przednią szybę razem z naklejką trąba powietrzna przed chwilką "wyssała"
Nowak_zg Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 topor mial ostatnio czerwone stringi wlozone w zderzak bo dostal od kolezanki na czas matur moze by tak stringami zaslonic rejestracje uzywanymi
grabson765 Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Gdzie postawili tą puche w Białymstoku? tez wlasnie sie zastanawiam gdzie
tony84 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 pewnie chodzi o tą na raginisa od strony supraśla. chybaże to o inny chodzi ale tam też niedawno postawili, także uważać
vtek Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 na ulicy sławińskiego prawie przy skrzyzowaniu z wspólną
Rekomendowane odpowiedzi