P.Wiśnia Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Cześć, możecie mi powiedzieć jak wyregulować światła drogowe? Światła mijania ustawione prawidłowo, a światło prawe drogowe świeci w korony drzew.
P.Wiśnia Opublikowano 17 Sierpnia Autor Opublikowano 17 Sierpnia Godzinę temu, Langista napisał(a): Zobacz czy masz żarówki dobrze osadzone. To akurat pierwsza rzecz którą sprawdziłem.
Langista Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia A nie masz czasem na maksa już obniżonych świateł mijania a drogowe na maksa do góry?
P.Wiśnia Opublikowano 17 Sierpnia Autor Opublikowano 17 Sierpnia (edytowane) 13 minut temu, Langista napisał(a): A nie masz czasem na maksa już obniżonych świateł mijania a drogowe na maksa do góry? Jak to spawdzić? Próbowałem w lampie regulować światła mijania za pomocą nakrętek 5,5mm ale nie idzie. Lampy to zamiennik firmy TYC, ale porównałem i w oryginalnym wszystko wygląda tak samo. Lewa świeci prawidłowo, z prawą jest problem. Edytowane 17 Sierpnia przez P.Wiśnia
Langista Opublikowano 18 Sierpnia Opublikowano 18 Sierpnia Jakim 5,5? Tam regulacja jest tylko na imbus 6-7. Mogło jeszcze spaść z bolca regulacyjnego, jak wykrecisz góra-dół to luzu nie ma?
P.Wiśnia Opublikowano 18 Sierpnia Autor Opublikowano 18 Sierpnia Ty piszesz o regulacji świateł mijania i drogowych. Tych białych na lampie. A mi po prostu światła drogowe świecą w drzewa a mijania prawidłowo. za pomocą tych dwóch białych nie da się tego wyregulować.
Rekomendowane odpowiedzi