Rob@k Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu W dniu 13.06.2025 o 06:57, BartoszSoldier napisał(a): Aj aj, udaj głupiego i na kobietę zwal 🤣 Ja zawsze tak robię 1
NervaR Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 3 minuty temu, Rob@k napisał(a): Teraz to wygląda dobrze. Dziękuje, zdjęcia nie oddają w pełni, na żywo jest miazga 😉 Ogólnie miało być wyżej, ale skoro nigdzie nie haczę i przelatuję przez spowalniacze elegancko to zostaje taki prześwit. Edytowane 4 godziny temu przez NervaR
Rob@k Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Jak nie trze przy skręcie to nie ruszaj. U mnie najgorzej było przy cofaniu z podjazdu. Pełny skręt, zjazd z krawężnika i przycierka z przodu. Musiałem na tyle podnieść by nie tarło. Edytowane 4 godziny temu przez Rob@k
NervaR Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Teraz, Rob@k napisał(a): Jak nie trze przy skręcie to nie ruszaj. Agresywny slalom nic nie dobija nic nie trze , nawet z pasażerami. Poczekam chwilę jeszcze czy nie siądzie i na geometrie.
Rekomendowane odpowiedzi