Krzysiek Krzysztof Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Witam . Mam pytanie próbuję podłączyć vcds do auta Audi A4 B7 2005 rok Quattro gdy podłączam kabel do laptopa w programie widać kabel i wszystko jest okej gdy podłączę do auta niestety program pokazuje mi że nie widzi kabla co to może być
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 11 Września Autor Opublikowano 11 Września 5 minut temu, Muskel1 napisał(a): Tak to jest z klonami. WIĘC mówiąc prostym językiem kabelek do d*py
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 11 Września Autor Opublikowano 11 Września (edytowane) 30 minut temu, Muskel1 napisał(a): Jak każdy klon. Gdzie można kupić gwarantowany nie klon bo ten też miał być oryginałem a nie klonem . Może polecisz mi jakiś kabelek Gdzie mogę kupić dobry kabel Edytowane 11 Września przez Krzysiek Krzysztof Poprawaka tekstu
Muskel1 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 6 minut temu, Krzysiek Krzysztof napisał(a): bo ten też miał być oryginałem a nie klonem za 250 zł?
Muskel1 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września (edytowane) 1 godzinę temu, Krzysiek Krzysztof napisał(a): Może polecisz mi jakiś kabelek Gdzie mogę kupić dobry kabel Na oficjalnej stronie polskiego dystrybutora ADAKO. https://www.vcds.pl/index.php?mod=sklep Edytowane 11 Września przez Muskel1
RALF76 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września (edytowane) 2 godziny temu, Krzysiek Krzysztof napisał(a): gdy podłączam kabel do laptopa w programie widać kabel i wszystko jest okej gdy podłączę do auta niestety program pokazuje mi że nie widzi kabla co to może być może trywialne ale czy zapisujesz konfiguracje po teście? Edytowane 11 Września przez RALF76
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 11 Września Autor Opublikowano 11 Września 3 godziny temu, RALF76 napisał(a): może trywialne ale czy zapisujesz konfiguracje po teście? Tak
MaTeo85 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września a jesteś pewien że wtyk OBD w aucie nie ma pomieszanych pinów czy jakiegoś zwarcia?
RALF76 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 15 minut temu, Krzysiek Krzysztof napisał(a): 4 godziny temu, RALF76 napisał(a): może trywialne ale czy zapisujesz konfiguracje po teście? Tak to zapewne kabel złom
Rob@k Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września A jak podłanczałeś kabel do kompa miałeś włączony internet? Jak tak to uwaliło kabel.
Rekomendowane odpowiedzi