Opublikowano 11 Września 20241 r Witam . Mam pytanie próbuję podłączyć vcds do auta Audi A4 B7 2005 rok Quattro gdy podłączam kabel do laptopa w programie widać kabel i wszystko jest okej gdy podłączę do auta niestety program pokazuje mi że nie widzi kabla co to może być
Opublikowano 11 Września 20241 r Autor 5 minut temu, Muskel1 napisał(a): Tak to jest z klonami. WIĘC mówiąc prostym językiem kabelek do d*py
Opublikowano 11 Września 20241 r Autor 30 minut temu, Muskel1 napisał(a): Jak każdy klon. Gdzie można kupić gwarantowany nie klon bo ten też miał być oryginałem a nie klonem . Może polecisz mi jakiś kabelek Gdzie mogę kupić dobry kabel Edytowane 11 Września 20241 r przez Krzysiek Krzysztof Poprawaka tekstu
Opublikowano 11 Września 20241 r 6 minut temu, Krzysiek Krzysztof napisał(a): bo ten też miał być oryginałem a nie klonem za 250 zł?
Opublikowano 11 Września 20241 r 1 godzinę temu, Krzysiek Krzysztof napisał(a): Może polecisz mi jakiś kabelek Gdzie mogę kupić dobry kabel Na oficjalnej stronie polskiego dystrybutora ADAKO. https://www.vcds.pl/index.php?mod=sklep Edytowane 11 Września 20241 r przez Muskel1
Opublikowano 11 Września 20241 r 2 godziny temu, Krzysiek Krzysztof napisał(a): gdy podłączam kabel do laptopa w programie widać kabel i wszystko jest okej gdy podłączę do auta niestety program pokazuje mi że nie widzi kabla co to może być może trywialne ale czy zapisujesz konfiguracje po teście? Edytowane 11 Września 20241 r przez RALF76
Opublikowano 11 Września 20241 r Autor 3 godziny temu, RALF76 napisał(a): może trywialne ale czy zapisujesz konfiguracje po teście? Tak
Opublikowano 11 Września 20241 r a jesteś pewien że wtyk OBD w aucie nie ma pomieszanych pinów czy jakiegoś zwarcia?
Opublikowano 11 Września 20241 r 15 minut temu, Krzysiek Krzysztof napisał(a): 4 godziny temu, RALF76 napisał(a): może trywialne ale czy zapisujesz konfiguracje po teście? Tak to zapewne kabel złom
Opublikowano 11 Września 20241 r A jak podłanczałeś kabel do kompa miałeś włączony internet? Jak tak to uwaliło kabel.