Hux Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września (edytowane) Chciałbym się zapytać czy ktoś wie jaki układ dolotowy zamontować do a4 b7 2.0tdi? W aucie został wycięty katalizator oraz wywalony dpf,zrobione zostały 2 chipy auto posiada aktualnie 220koni i może jest ktoś kto wie jaki układ dolotowy zamówić nie wiem dokładnie jaki zamówić jeśli ktoś by pomógł byłbym bardzo wdzięczny. Edytowane 11 Września przez Hux
Monti Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września 7 godzin temu, Hux napisał(a): Chciałbym się zapytać czy ktoś wie jaki układ dolotowy zamontować do a4 b7 2.0tdi? W aucie został wycięty katalizator oraz wywalony dpf,zrobione zostały 2 chipy auto posiada aktualnie 220koni i może jest ktoś kto wie jaki układ dolotowy zamówić nie wiem dokładnie jaki zamówić jeśli ktoś by pomógł byłbym bardzo wdzięczny. Po co chcesz zmienić układ dolotowy ? Jest to zbędny zabieg i nie da Ci nic. Chyba, że mówimy o intercoolerze to fmic.
neo82 Opublikowano 27 Października Opublikowano 27 Października (edytowane) W dniu 12.09.2024 o 07:15, Monti napisał(a): Po co chcesz zmienić układ dolotowy ? Jest to zbędny zabieg i nie da Ci nic. Chyba, że mówimy o intercoolerze to fmic. Cześć a co da w serii ten FMIC ? Edytowane 27 Października przez neo82 błąd w pisowni
Monti Opublikowano 27 Października Opublikowano 27 Października (edytowane) 39 minut temu, neo82 napisał(a): Cześć a co da w serii ten FMIC ? Zbije temperature w dolocie o jakies 30 stopni. Przy jednym malym ic, ktory znajduje sie od strony kierowcy, temperatury siegaly okolo 60 po delikatnej mapie a na fmic mam okolo 30. Edytowane 27 Października przez Monti 1 1
Ivanek Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada fmic 550x180x65mm, sprzęgło jeśli uślizguje i nic nie trzeba robić
Rekomendowane odpowiedzi