Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Jaki układ dolotowy do A4 B7 2.0TDI?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Chciałbym się zapytać czy ktoś wie jaki układ dolotowy zamontować do a4 b7 2.0tdi? W aucie został wycięty katalizator oraz wywalony dpf,zrobione zostały 2 chipy auto posiada aktualnie 220koni i może jest ktoś kto wie jaki układ dolotowy zamówić nie wiem dokładnie jaki zamówić jeśli ktoś by pomógł byłbym bardzo wdzięczny.

Edytowane przez Hux
Opublikowano
7 godzin temu, Hux napisał(a):

Chciałbym się zapytać czy ktoś wie jaki układ dolotowy zamontować do a4 b7 2.0tdi? W aucie został wycięty katalizator oraz wywalony dpf,zrobione zostały 2 chipy auto posiada aktualnie 220koni i może jest ktoś kto wie jaki układ dolotowy zamówić nie wiem dokładnie jaki zamówić jeśli ktoś by pomógł byłbym bardzo wdzięczny.

Po co chcesz zmienić układ dolotowy ? Jest to zbędny zabieg i nie da Ci nic. Chyba, że mówimy o intercoolerze to fmic. 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 12.09.2024 o 07:15, Monti napisał(a):

Po co chcesz zmienić układ dolotowy ? Jest to zbędny zabieg i nie da Ci nic. Chyba, że mówimy o intercoolerze to fmic. 

Cześć a co da w serii ten FMIC ?

Edytowane przez neo82
błąd w pisowni
Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, neo82 napisał(a):

Cześć a co da w serii ten FMIC ?

Zbije temperature w dolocie o jakies 30 stopni. Przy jednym malym ic, ktory znajduje sie od strony kierowcy, temperatury siegaly okolo 60 po delikatnej mapie a na fmic mam okolo 30.

Edytowane przez Monti
  • Pomoc techniczna 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

fmic 550x180x65mm,  sprzęgło jeśli uślizguje i nic nie trzeba robić