bednarus3 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września (edytowane) Zamontowałem sobie kierownicę multifunkcyjną. Wszystko się zakodowało prawidłowo. Teraz mam obsługę telefonu, łącznie z sterowaniem głosowym po angielsku. Działa też obsługa radia. Prawa rolka działa intuicyjnie. Kręcąc nią w górę zwiększa się głośność radia. Niestety lewa działa odwrotnie. Kręcąc nią w górę, to utwory na płycie CD zmieniają się w dół. Czy tak jest prawidłowo? Druga sprawa to kręcąc lewą rolką podczas słuchania radiostacji, to uruchamia się skanowanie częstotliwości, a nie jak można było się spodziewać przełączanie zaprogramowanych stacji. Czy to tak powinno działać? Kierunek skanowania też jest odwrotny. Kręcąc rolką w górę, częstotliwości spadają. W aucie mam radioodtwarzacz Concert 3. Edytowane 27 Września przez bednarus3
Langista Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września Kable z rolki źle podłączone w kostce, skąd kierownica i wiązka?
bednarus3 Opublikowano 30 Września Autor Opublikowano 30 Września Kierownica kupiona z Allegro. Ma oznaczenie 8P0419091BL TNA. Wiązka nie wyglądała na przerabianą. Znalazłem na innych stronach, że u wielu osób prawa rolka działa tak samo z radiem Concert 3.
Rekomendowane odpowiedzi