kielbasek Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Kolego sprawdź sobie zawieszenie. Ja tak miałem w Seacie Cordoba jak zregenerowałem zawieszenie to bicia ustały. Najpierw sprawdź końcówki drążków a potem sworznie. coś musi być wybite.
Bartek85 Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Opublikowano 14 Lipca 2009 Kolego sprawdź sobie zawieszenie. Ja tak miałem w Seacie Cordoba jak zregenerowałem zawieszenie to bicia ustały. Najpierw sprawdź końcówki drążków a potem sworznie. coś musi być wybite. tak zrobie na początek. dzięki
rikardo Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Kolego sprawdź sobie zawieszenie. Ja tak miałem w Seacie Cordoba jak zregenerowałem zawieszenie to bicia ustały. Najpierw sprawdź końcówki drążków a potem sworznie. coś musi być wybite. tak zrobie na początek. dzięki Może w trakcie tego docierania pokrzywiło ci tarczę
domelq Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Może być krzywa tarcza, zdarza się Mi kiedyś piasta biła i miałem taki efekt, ale tylko pomiędzy 80 - 120 km/h
Rekomendowane odpowiedzi