vvalery Opublikowano 8 Października Udostępnij Opublikowano 8 Października (edytowane) Witam wszystkich jako stary nowy po przesiadce z A4B9 na S3. Auto odebrane 2.10.2024 po dwumiesięcznych, czyli bardzo krótkich oczekiwaniach. Z wyposażenia pakiet black, pakiet nawigacja, pakiet technology, pakiet comfort plus, adaptacyjne zawieszenie. Felgi specjalnie 18 będą na zimę. Na lato wlecą prawdopodobnie 19 Concaver CVR1 black, double tinned. Na razie na dotarciu i gwarancji więc nic nie będzie robione. Wrzucę więcej fot jak kupię nowe felgi. Najbardziej zadowolony młodociany kierowca. 😉 Edytowane 8 Października przez vvalery 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 8 Października Udostępnij Opublikowano 8 Października Gratulacje i bezawaryjnej jazdy👍 Wrzuć kod z konfiguratora. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 8 Października Udostępnij Opublikowano 8 Października Piękna S3, gratuluje zakupu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 8 Października Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października (edytowane) 35 minut temu, Muskel1 napisał(a): Gratulacje i bezawaryjnej jazdy👍 Wrzuć kod z konfiguratora. Dzięki Muskel. Kod: AXB1KXE2 wywalilem rzeczy z których nie korzystałem w A4 a miałem i wolałem np. HUD zamiast grzanych stołków itp. 😉 Edytowane 8 Października przez vvalery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 8 Października Udostępnij Opublikowano 8 Października Matrix i HUD na pokładzie 👍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 8 Października Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października (edytowane) 15 minut temu, Muskel1 napisał(a): Matrix i HUD na pokładzie 👍 Żaden dostępny od ręki nie miał HUD. Był on dostępny tylko z pakietem nawigacji. Kamery 360 są wogóle niedostępne. Matrix z animacją są zarąbiste 💪 IMG_0059.mov Edytowane 8 Października przez vvalery 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 8 Października Udostępnij Opublikowano 8 Października 11 minut temu, vvalery napisał(a): Kamery 360 są wogóle niedostępne. No niestety, platforma MQBevo więc wodotrysków tam nie na. Mam też Seata Leona KL FR i tam też brakuje mi pewnych rzeczy, które są w tej platformie niedostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 8 Października Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października (edytowane) 23 minuty temu, Muskel1 napisał(a): No niestety, platforma MQBevo więc wodotrysków tam nie na. Mam też Seata Leona KL FR i tam też brakuje mi pewnych rzeczy, które są w tej platformie niedostępne. Co ciekawe pojawiły się kamery przez dwa dni tylko, jako opcja z tą okrągła kierownicą (ze ściętą nie) i dodatkowymi funkcjami bezpieczeństwa w pakiecie, za ładnych parę tysięcy bliżej 10k. Zniknęło to wszystko po tych dwóch dniach wraz z tą kierownicą. Dziwne to było i jest dziwne do tej pory. Ścięta kiera jest jedyną opcją wyposażenia, którą mój młody zresztą preferował, a tamtej okrągłej nie chciał widzieć w tym aucie więc kamery 360 i tak by przegrały. 😜 Edytowane 8 Października przez vvalery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Wiśnia Opublikowano 8 Października Udostępnij Opublikowano 8 Października No ładny zakup. Byle jeździło a przy okazji dawało frajdę i się nie psuło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października Piękna eska😍 Super że w sedanie. Niech cieszy i daje radość z jazdy. Gratulacje 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października 11 godzin temu, vvalery napisał(a): Matrix z animacją są zarąbiste 💪 IMG_0059.mov 20.61 MB · 4 pobrania Z tyłu ma jakąś animacje? Wrzuć zdjęcie środka kokpitu. Jak z miejscem w porównaniu do czwórki? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 9 Października Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października (edytowane) Godzinę temu, D4NTE napisał(a): Z tyłu ma jakąś animacje? Wrzuć zdjęcie środka kokpitu. Jak z miejscem w porównaniu do czwórki? Dzięki za ciepłe słowa. Tak z tyłu też jest animacja. Wjeżdżając do garażu z lusterkami jest prawie tak samo. Z przodu nie powinno się narzekać. Mi się lepiej na tych fotelach siedzi niż w A4. Z tyłu troszkę mniej ale spokojnie można podróżować. Nie ma efektu, że z salonu wpadłem do spiżarki czy coś w tym stylu. Jakość tych wszystkich plastików czy przełączników gorsza i jakby były wszystkie mniejsze ale jest OK i wnętrze sprawia wrażenie dużo nowocześniejszego. Multimedia też na duży plus. Sonos prawie jak Bang ale jednak ciut gorzej jak na moje stare ucho. Naprawdę bardzo fajne i przyjemne auto. W tej cenie można kupić bardziej prestiżowe czy większe, ale …. jest pewno ale, że z niego nie chcesz wyjść tylko jeździć, jeździć, jeździć. Satysfakcja gwarantowana i banan na gębie cały czas. 🤘🔥🤘 Edytowane 9 Października przez vvalery 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spin444 Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października Gratulacje zakupu Fajna sztuka, po dotarciu polecam wyciecze na tor na przetestowanie co to auto potrafi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 9 Października Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 3 godziny temu, spin444 napisał(a): Gratulacje zakupu Fajna sztuka, po dotarciu polecam wyciecze na tor na przetestowanie co to auto potrafi. Na razie to auta nie mogę dodać do profilu bo nie ma ani modelu ani roku i wisi dalej na forum A4B9 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października Graty zakupu. 👌 Zrób sesję w pięknych okolicznościach przyrody. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koalakm Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października W dniu 8.10.2024 o 20:33, vvalery napisał(a): adaptacyjne zawieszenie. Gratulacje. Bardzo ladna W A3 jest mozliwosc doposazenia w adaptacyjne zawieszenie? A4 B9 nawet nie mialo opcji > tylko regulowane...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października Niby nowa S3,a bez pełnej elektryki foteli Jest taka opcja doposażenia w ogóle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koalakm Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października 1 minutę temu, Michu1996 napisał(a): Niby nowa S3,a bez pełnej elektryki foteli no pelna elektryka foteli to opcja - tu akurat nie jestem zdziwiony - to normalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 10 Października Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października (edytowane) 2 godziny temu, Michu1996 napisał(a): Niby nowa S3,a bez pełnej elektryki foteli Jest taka opcja doposażenia w ogóle ? Pewnie że jest, nawet z pamięciami ustawienia foteli. Nie ma wentylacji jakby ktoś chciał. Dla mnie było to wyrzucenie kasy w błoto. Zostawiłem lędźwie, bo z tego korzystałem. Każdy ma inne potrzeby a ta kasa pójdzie na felgi na lato 😉 Fotel, z ręką na sercu ruszyłem elektrycznie, przez pięć lat, może 4 razy, ale tylko dlatego, że ktoś mi w serwisie przestawił. Edytowane 10 Października przez vvalery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 10 Października Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października Godzinę temu, Koalakm napisał(a): Gratulacje. Bardzo ladna W A3 jest mozliwosc doposazenia w adaptacyjne zawieszenie? A4 B9 nawet nie mialo opcji > tylko regulowane...? Tak ma możliwość doposażenia w sportowe adaptacyjne zawieszenie. Jest ono obniżone w stosunku do standardowego. 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi