karol2984 Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października Cześć, zaznaczam że nie mam klimy tylko nawiewy same. Jakiś czas temu zauważyłem że z nawiewów leci ledwo ciepłe powietrze. Płyn jest, na zegarze 90, nawet sprawdzałem temperatury wejścia i wyjścia do nagrzewnicy i też jak by ok. Może ktoś miał podobnie i coś doradzić gdzie szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października W tym wieku to już nagrzewnica jest zapchana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol2984 Opublikowano 19 Października Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 6 godzin temu, Langista napisał(a): W tym wieku to już nagrzewnica jest zapchana. Przeszło mi to przez myśl. Dodaje foto w termowizji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października A termostat masz sprawny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol2984 Opublikowano 23 Października Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października Popatrzę na dniach, może będzie dobrze widać kamerą kiedy się otwiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol2984 Opublikowano 24 Października Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października (edytowane) Silnik chodził z 15 minut i termostat się nawet nie otworzył. Na wlocie do nagrzewnicy było 80 a ze środkowego nawiewu pod szybą około 45. Nie wiem czy wiatrak chłodnicy powinien tak szybko chodzić na zimnym, bo na oko za mocno się kręci. 20241024_110907.mp4 Edytowane 24 Października przez karol2984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października Wiatrak chodzi normalnie. Przy tych temperaturach 15 minut samej pracy diesla bez obciążenia go nie zagrzeje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol2984 Opublikowano 24 Października Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października To 1.8, cykają tak wtryski gazowe. No to prze płucze jakoś mocnej nagrzewnicę. Jeszcze coś wyczytałem o jakichś gąbkach w nawiewach a u mnie jakiś czas temu zaczęły kawałki gąbki wylatywać z kratek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol2984 Opublikowano 1 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada (edytowane) Zajrzałem do środka kamerą endoskopową i jednak klapy do regeneracji, prawie nie ma na nich gąbki. Da się może jakoś rozebrać ten tunel cały tylko połowicznie? Tu na tych małych blaszanych zatrzaskach po zdjęciu schowka i przez odkręcenie wentylatora może? Edytowane 1 Listopada przez karol2984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada Ta gąbka to jakieś nieporozumienie. Zrób to na taśmie aluminiowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol2984 Opublikowano 1 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada (edytowane) Tak zrobiłem. Mam nadzieję że nie odpadnie za szybko. Edytowane 1 Listopada przez karol2984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol2984 Opublikowano 2 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada Z lewej przed z prawej po zabiegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi