Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Polecane instalacje LPG/CNG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stag 300 mam go juz jakies 2 lata i nic sie nie dzieje---polecam :naughty:

Opublikowano

Witam

Od listopada 2008 mam BRC Sequent 24 (BRC SQ24 MY07, BRC Genius MB 1500, wtryski BRC pomarańczowe), w tej chwili przejechane 17 tyś km i jestem bardzo zadowolony, zero problemów, tylko wymiana filtra FC i FL :). Auto pali w miescie 11-11,5ltr LPG, trasa 10ltr LPG, PB pali 10ltr w mieście i 9ltr w trasie.

Opublikowano

Witam, a ja mam zupełnie inną instalację tj ESGi-2, jestem z niej bardzo zadowolony gdyż przy mojej agresywnej jeździe nie pali więcej niż 12 litrów lpg :naughty:

Opublikowano

WITAM MAMA A4 ADR 125KM ZDECYDOWAŁEM SIĘ NA STAG 200 I JESTEM ZADOWOLONY TYM BARDZIEJ ZE ZAPŁACIŁEM 1600ZŁ

Z TYM ZE BUTLA BYŁA UŻYWANA I MA JESZCZE 7LAT WAŻNOSCI PO ZA TYM WSZYSKO NOWE PO ZAMONTOWANIAU SAMOCHÓD SPRAWDZANY BYŁ NA HAMOWNI NA BENZYNIE 122KM A NA GAZIE 120KM

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

witam mam stag-4 przejechałem juz 6tys i poki co nic sie niedzieje..instalacja kosztowała 2050zł-2 lata gwarancji.

Pomiedzy gazem a bezyna niema ruznicy jedynie 15%wiecej spali gazu.

silnik ADR 1,8 125km

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam BRC Sequent 24 w moim A4 B5 1.8T 150km i chodzi rewelacyjnie.na trasie przy 100km/h spalil mi 9 litrow gazu.a w miescie 12 z lekką nogą

Opublikowano

Silnik ADR 125KM instalacja sekewncyjna STAG4 do tego listwa wtryskiwaczy RAIL i parownik Scorpion, instalacja skonfigórowana osobiscie :good:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

stag 300

niby ok ale w zimeb strasznie duzo pali ok 12-13l

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

WITAM, JESTEM NOWYM POSIADACZEM AUDI AR 1.8 125KM W KOMBI, MAM ZAMONTOWANA NIEDAWNO INSTALACJE "STAGE-4" CZY KTOS MOZE MI POWIEDZIEC CZY TO JEST DOBRA INSTALACJA?? DZIEKUJE Z GORY!!

Opublikowano

WITAM, JESTEM NOWYM POSIADACZEM AUDI AR 1.8 125KM W KOMBI, MAM ZAMONTOWANA NIEDAWNO INSTALACJE "STAGE-4" CZY KTOS MOZE MI POWIEDZIEC CZY TO JEST DOBRA INSTALACJA?? DZIEKUJE Z GORY!!

Stag 4 to tylko elektronika a tak naprawdę to ważne są: reduktor i wtryski.

Zrób zdjecia spod maski co masz wsadzone lub odczytaj z podzespołów i bedzie wszytko jasne.

Sterownik masz nowoczesny to na pus.

Opublikowano

oki juz podaje: reduktor zavoli zawor gazowy zavoli wielozawor tomasetto wtryskiwacz valtek uklad elektr.stag-4

Opublikowano

oki juz podaje: reduktor zavoli zawor gazowy zavoli wielozawor tomasetto wtryskiwacz valtek uklad elektr.stag-4

Jak reduktor zavoli zeta N to bardzo dobry wybór do silnika wolnossacego

Wielozawór i przekrój miedzianych rurek przy tej mocy to standardowe 6mm w zupełności wystarczy.

Valtek ale jaki (poznac mozna po kolorze)

Coś mi sie zdaje ze czerwony po taniości - pierwsza liga to to nie jest ale do spokojnej jazdy styknie.

Opublikowano

to dzieiki, tak chyba czerwony, kostowala 2400 instalacja i niema roznicy pomiedzy gazem a paliwem, przelancza sie bez przejscia jakby wogole sie nie przelanczal, dzieki pozdrawiam!!!

Opublikowano

Ja ma KME Diego

reduktor KME Silver (do 250KM)

Wtryski Magic Jet

jestem bardzo zadowolony, żadnych problemów a przejechałem już 30 tys. A4 2,6 spala 11 litrów gazu (benzyny palił 10,5) podstawa to dobry montaż i regulacja

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Jeżdżę A4 1.8 ADR 125 KM. Planuje zamontowanie gazu. Myśle o STAGu 300, jednak nie mam pojęcia jakie wtryski dobrać. :wallbash: RAIL, VALTEK, reduktor ZAVOLI?? Nie chciałbym wydać więcej niż 2500-3 tys. Słyszałem, że VALTEKI strasznie hałasują.

Opublikowano

Witam. Jeżdżę A4 1.8 ADR 125 KM. Planuje zamontowanie gazu. Myśle o STAGu 300, jednak nie mam pojęcia jakie wtryski dobrać. :wallbash: RAIL, VALTEK, reduktor ZAVOLI?? Nie chciałbym wydać więcej niż 2500-3 tys. Słyszałem, że VALTEKI strasznie hałasują.

Kolego

1.Sterownik: STAG (niech gazownik dobierze)

2. Wtryski: Matrix HD544-szedłbym tylko w takie wtryski przy takim zestawie

3. Reduktor: nie wiem, może Scorpion ST-koledzy fachowcy co sądzicie o tym?

Mój zestaw:

Wtryskiwacze: BRC pomarańczowe

Reduktor: BRC Genius MB 1500

Elektronika: BRC SQ24 MY07

Miedź: 8mm

Ważne: demontaż kolektora przy montażu!!!

Za 3 tys. powinno dać radę dobrze to założyć. Najważniejszy jest dobry zakład! To jest setup ze sporym zapasem mocy zapasem, ale właśnie dlatego nie mam problemów :)

Sołtys85-a dlaczego nie dać miedzi 8mm?

Opublikowano

Witam .

Założyłem do swojego 1.8T BRC Seq 24 - instalacja póki co sprawuje sie dobrze :) nie ma zauważalnej różnicy dynamiki auta.

Chociaż na hamowni wyszła mała różnica w codziennej eksploatacji tego nie czyć , a w razie czego zawsze można przerzucić na PB :evil:

Także z czystym sumieniem polecam tą instalkę

Opublikowano

Witam .

Założyłem do swojego 1.8T BRC Seq 24 - instalacja póki co sprawuje sie dobrze :) nie ma zauważalnej różnicy dynamiki auta.

Chociaż na hamowni wyszła mała różnica w codziennej eksploatacji tego nie czyć , a w razie czego zawsze można przerzucić na PB :evil:

Także z czystym sumieniem polecam tą instalkę

Jak mozesz to wrzuc wykresy na LPG i PB.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Audi A4 B5 1.6 - instalacja ROXI, wtryski Walteki, przejechane 89 tys km, dopóki sam się nie nauczyłem stroić mulaste auto było... :-) spalanie 9 - 16l LPG

Audi A4 B5 1.8T - instalacja ROXI, wtryski Walteki, przejechane 12 tys km, ciągle błąd mieszanki, ale może to jeszcze kwestia ustawień, spalanie 7 - 16l LPG

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Silnik 2.6 ABC ,instalacja-Stag 300 ,pojedyńcze Magicjety,reduktor Scorpion ST ,sprawuje sie idealnie