gsekulski Opublikowano wczoraj o 07:11 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:11 (edytowane) Witam serdecznie. Posiadam Audi A4 B7 2006r. W aucie zamontowane jest radio Audi Concert. Niestety nie mogę aktywować trybu zmieniarki. Nie działa żadna kombinacja naciskania klawiszy CD. Czy ktoś może mi pomóc? Dokupiłem modół Bluetooth i z tego co się orientuję, działa on właśnie w trybie zmieniarki. Edytowane wczoraj o 07:12 przez gsekulski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 07:15 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:15 Zmieniłeś kodowanie w radiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gsekulski Opublikowano 22 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Nie zmieniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) To musisz najpierw zakodować. Jakie to dokładnie radio Concert II czy Concert II+? Edytowane 21 godzin temu przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gsekulski Opublikowano 2 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Radio to zwykły Concert II. Czy możesz podpowiedzieć jak je zakodować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Wchodzisz w sterownik 56 (radio), następnie w kodowania zmieniasz jak poniżej: 0xxxxx?: Installation Options II +1 = Diversity Antenna installed +2 = CD-Changer installed +4 = Multifunction Steering Wheel installed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi