bartoqo Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Witam, pisze w celu uzyskania rady gdyż podczas rejestracji auta kazano mi pokazać zdjęcie klapy tylnej ( i tam mam ten plastik na rejestrację mała USA ) I w zeszłym roku dostałem normalnie mała tablice. W zeszłym tygodniu na przeglądzie musiałem błagać typa żeby mi podbił przegląd bo doczepił się właśnie na te tablice. Czy wy macie jakiś tip/sposób żeby nie zmieniać jej na dużą? Proszę o pomoc i radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoman Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu I bardzo dobrze, ja nie widzę sensu montowania małych tablic kiedy możesz zmienić blendę pod tablicę i założyć normalnych tablic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koalakm Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 33 minuty temu, audicoman napisał(a): I bardzo dobrze, ja nie widzę sensu montowania małych tablic kiedy możesz zmienić blendę pod tablicę i założyć normalnych tablic. no sens wlasnie jest - w kasie. Zakup tej blendy na nasza EU tablice to tez koszt - wydaje sie wlasnie zbedny skoro mamy juz blende na mala tablice... jednak: Pamietam prawo mowi niestety raczej w strone ze w naszym przypadku powinnismy jednak zmienic bo male tablice sa mozliwe dla aut ktore z przyczyn konstrukcyjnych nie maja miejsca (to tak podsumowujaca). W przypadki AUDI jest to jednak marka EU, wiec nie ma problemu aby zmaontowac nasze blachy - wiaze sie to ze zmiana najczesciej tej blendy - ale nie ma przeszkod konstrukcyjnych - dlategp faktycznie na przegladzie mozesz miec problemy - uwazam ze nie warto kombinowac i nalezy zalozyc PL tablice normalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoqo Opublikowano 3 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu No ale ze względów konstrukcyjnych w takim razie inni mogą wymienić zderzak na Eu bo w niektórych samochodach jest zderzak USA i Eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koalakm Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 13 minut temu, bartoqo napisał(a): No ale ze względów konstrukcyjnych w takim razie inni mogą wymienić zderzak na Eu bo w niektórych samochodach jest zderzak USA i Eu dokladnie tak. natomiast sa auta w ktorych zderzaka nie wymienisz bo nie ma wersji EU pewnie. Wtedy faktycznie masz prawo korzystac z tablic malych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Ale w wersji USA z tyłu rejestracja jest w klapie gdzie jest mały otwór i tam nikt się nie czepi. A ty zmieniłeś pewnie tylko ramki na małą tablice a miejsce jest na dużą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi