Pieterb Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Witam panowie, prawdopodobnie mam nieszczelny zaworek ten na króćcu gdzie nabija sie czynnik bo delikatnie syczy jak odkręcam ta zaślepkę. Z tego co widzę wygląda to jak zwykły zaworek w kole ale podejrzewam że uszczelnienie jego jest inne. Teraz pytanie czy taki zwykły z koła będzie ok? I jak patrzę to samego zaworka raczej nie wykręce a z tym króćcem razem? A przynajmniej takie info znalazłem na forum tt. Czy tam też jakiś oring idzie czy co? Pozdrawiam Edytowane 2 godziny temu przez Pieterb
Rozwiązanie przem8 Opublikowano 2 godziny temu Rozwiązanie Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Jedz do goscia od klimy i takie zaworki ma od ręki. Do tego i tak trzeba ściągnąć i potem nabić klimę. Te zaworki są różnej długości i średnicy więc to nie będzie takie jak w zwykłym kole. Edytowane 2 godziny temu przez przem8
golfagn Opublikowano 39 minut temu Opublikowano 39 minut temu (edytowane) Zaworek wymieniałem jak wspomniał przem8 u magika od klimy. Sztuka z wymianą jakoś 20-30zł. Przy okazji dopompujesz czynnika i zmienisz olej w układzie. Edytowane 39 minut temu przez golfagn
Pieterb Opublikowano 34 minuty temu Autor Opublikowano 34 minuty temu (edytowane) Ok dzięki, klimę i tak mam już do nabicia bo pokazuje 3 bary po załączeniu. Edytowane 29 minut temu przez Pieterb
Rekomendowane odpowiedzi