skyhunterA4B9 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia Witam moja wesja MIBH2 tak jak widać potrzebuje kogoś kto poprowadzi za ręke by było jak należy
shaqal Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia Edycja eepromu, wgranie softu eu, format partycji nawigacji, edycja kodów FEC, wgranie parametryzacji z językami, wgranie map i gotowe
skyhunterA4B9 Opublikowano 4 Grudnia Autor Opublikowano 4 Grudnia 29 minut temu, shaqal napisał(a): Edycja eepromu, wgranie softu eu, format partycji nawigacji, edycja kodów FEC, wgranie parametryzacji z językami, wgranie map i gotowe No fajnie to zabrzmiało wiec od czego moge i jak zacząć podpowiesz gdzie co i jak ??
Deniro Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia Mogę pomoć poprowadzić za reke oczywiście nie za free
skyhunterA4B9 Opublikowano 8 Grudnia Autor Opublikowano 8 Grudnia W dniu 5.12.2024 o 08:43, Deniro napisał(a): Mogę pomoć poprowadzić za reke oczywiście nie za free Ok więc zapraszam do wspolpracy
MaTeo85 Opublikowano 11 Grudnia Opublikowano 11 Grudnia Dzisiaj robiłem konwersję MHI2Q z US na EU w A5 5F i wszystko co było potrzebne to MoreIncredibleBash, odppwiedni patch, 2 karty SD, soft EU, Gracenote2 EU, nowe Mapy i dużo czasu. Wszystko poszło bez żadnego problemu i radio działa z nowym softem MHI2Q_EU_AUG22_P5092, oryginalnie był soft MHI2Q_US_AUG22_P4147 Myślę że cała niezbędna wiedza jest do znalezienia tu na forum lub na drive2 ru.
skyhunterA4B9 Opublikowano 11 Grudnia Autor Opublikowano 11 Grudnia 1 godzinę temu, MaTeo85 napisał(a): Dzisiaj robiłem konwersję MHI2Q z US na EU w A5 5F i wszystko co było potrzebne to MoreIncredibleBash, odppwiedni patch, 2 karty SD, soft EU, Gracenote2 EU, nowe Mapy i dużo czasu. Wszystko poszło bez żadnego problemu i radio działa z nowym softem MHI2Q_EU_AUG22_P5092, oryginalnie był soft MHI2Q_US_AUG22_P4147 Myślę że cała niezbędna wiedza jest do znalezienia tu na forum lub na drive2 ru. Bardzo dziękuje postaram sie to ogarnąć
skyhunterA4B9 Opublikowano 11 Grudnia Autor Opublikowano 11 Grudnia 9 minut temu, skyhunterA4B9 napisał(a): Bardzo dziękuje postaram sie to ogarnąć Ok moja weersja to także usa jak na razie udalo mi się wgrać MIB i mam zielone menu teraz zastaanawiam sie co powinienem zrobic dalej
MaTeo85 Opublikowano 12 Grudnia Opublikowano 12 Grudnia MHI2 troche trudniej niż MHI2Q ale też się da. tu masz opis. jak z pomocą dlinka zrobić. zanim aczniesz "psuć" to poczytaj i dobrze się przygotuj do konwersji. Конвертация ГУ MIB high США в ЕС на примере Audi MHI2 и MHI2Q — DRIVE2 WWW.DRIVE2.RU На просторах драйва достаточно много авто с США и соответсвенно картами США и без поддержки русского. Так как статья писалась достаточно давно, актуальная...
Rekomendowane odpowiedzi