tymon373 Opublikowano 22 Lipca Autor Opublikowano 22 Lipca W dniu 15.07.2025 o 19:36, Soosey napisał(a): Witam mam kilka pytań. Czy opis 0ck to ta sama skrzynia co w A6 C7 Qlx? Czy muszę coś programować przed zlaniem i wlaniem oleju? Jeżeli tak to czy ogarne to w OdbEleven pro? nie mam pojęcia czy w obd eleven jest taka opcja, wiem jak to zrobić vcds i odisem
deepblade Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Żeby ściągnąć miskę i dostać się do mechatroniki to trzeba odkręcić ten element (nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa), który trzyma wahacze. Z tego co sprawdziłem to śruby są na taki duży torx. Będę musiał dokupić taką nasadkę. Jaki rozmiar torx jest potrzebny do tych śrub?
CinekAwP Opublikowano Środa o 14:22 Opublikowano Środa o 14:22 Witam czy wszystkie części co są podane będą pasować do skrzyni PHJ /0G7 nie wiem który to kod skrzyni dlatego podaje dwa numery
tymon373 Opublikowano 13 godzin temu Autor Opublikowano 13 godzin temu W dniu 11.09.2025 o 20:14, deepblade napisał(a): Żeby ściągnąć miskę i dostać się do mechatroniki to trzeba odkręcić ten element (nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa), który trzyma wahacze. Z tego co sprawdziłem to śruby są na taki duży torx. Będę musiał dokupić taką nasadkę. Jaki rozmiar torx jest potrzebny do tych śrub? chodzi ci pewnie o sanki, nie pamiętam jaki torx tam wchodzi ale kup sobie po prostu zestaw za kilka dyszek z yato allegro.pl ALLEGRO.PL tutaj masz np taki zestaw
tymon373 Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu W dniu 24.09.2025 o 16:22, CinekAwP napisał(a): Witam czy wszystkie części co są podane będą pasować do skrzyni PHJ /0G7 nie wiem który to kod skrzyni dlatego podaje dwa numery Tak będzie pasować wszystko A 0G7 to w wyposażeniu audi oznaczenie po prostu skrzyni automatycznej
cypek80 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu W dniu 11.09.2025 o 20:14, deepblade napisał(a): Żeby ściągnąć miskę i dostać się do mechatroniki to trzeba odkręcić ten element (nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa), który trzyma wahacze. Z tego co sprawdziłem to śruby są na taki duży torx. Będę musiał dokupić taką nasadkę. Jaki rozmiar torx jest potrzebny do tych śrub? To nie jest Torx tylko Spline Ja używałem tego zestawu do odkręcenia sanek i mocowania poduszki silnika allegro.pl ALLEGRO.PL
Rekomendowane odpowiedzi