Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Rns-e czy Android do Audi A4 B6?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę mi powiedzieć jakie radio lepiej włożyć do Audi a4b6 RNS-E czy jakiś Android min 4GB ? (Oczywiście 2din)

Opublikowano

W cenie rns-e kupisz już ładnie dopasowanego i znacznie bardziej zaawansowanego technologicznie androida. Dzisiejsze ceny rns-e to jakieś nieporozumienie.

Opublikowano

Też jestem tego zdania co @Langista Sam zmieniłem ori jednostkę na Androida i to w sumie nie jakiegoś drogiego chińczyka i jestem zadowolony. Szereg możliwości, yanosik w autostarcie, google maps, radio internetowe itd, itp... nawet ostatnio dokupiłem mały śledź pod obd i widzę na ekranie głównym temp płyny i napięcie, także rozbudowa androida jest ogromna... Dźwięk naprawdę OK, jedyny minus na dzień dzisiejszy to FM, mam w 2 autach te androidy i z tym mogło by być lepiej, dlatego przeszedłem na radio internetowe...

Przy tych radiach androida polecam odrazu kupić sobie Agama Launcher z Playstore ;) Przykładowe zdj:

6f2e0fd9027fe9fcbdcffaeb6a50d2df.jpg

Opublikowano
W dniu 26.12.2024 o 14:17, kamil-vag napisał(a):

Też jestem tego zdania co @Langista Sam zmieniłem ori jednostkę na Androida i to w sumie nie jakiegoś drogiego chińczyka i jestem zadowolony. Szereg możliwości, yanosik w autostarcie, google maps, radio internetowe itd, itp... nawet ostatnio dokupiłem mały śledź pod obd i widzę na ekranie głównym temp płyny i napięcie, także rozbudowa androida jest ogromna... Dźwięk naprawdę OK, jedyny minus na dzień dzisiejszy to FM, mam w 2 autach te androidy i z tym mogło by być lepiej, dlatego przeszedłem na radio internetowe...

Przy tych radiach androida polecam odrazu kupić sobie Agama Launcher z Playstore ;) Przykładowe zdj:

6f2e0fd9027fe9fcbdcffaeb6a50d2df.jpg

możesz podrzucić zdjęcie tego radyjka za dnia jak to wygląda?