Muskel1 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Tak to ten, przy opisywaniu wkradł się błąd w pisowni rozszerzenia. Prawidłowe rozszerzenie miało być .sh
Danko23 Opublikowano 20 Stycznia Autor Opublikowano 20 Stycznia Nie o to chodzi. W twoim linku jest tylko plik dlphi.sh , nie ma aktywatora. A napisałeś, że pobieram aktywator z twojego linku
Muskel1 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia TO JEST AKTYWATOR!!!🤦♂️ Ja wysiadam... Czytaj proszę co napisane.
Danko23 Opublikowano 20 Stycznia Autor Opublikowano 20 Stycznia Ok, dobra 🫣 Zmyliłes mnie bo napisałeś, żebym pobrał link i rozpakował to, a mi pobrało sam plik juz ten dlphi.sh czyli aktywator... Ale podziwiam za cierpliwość 😇😅
Danko23 Opublikowano 20 Stycznia Autor Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) Przy próbie instalacji softa, od razu wyskakuje to: Adapter i karta ktorej używam: Edytowane 20 Stycznia przez Danko23
Muskel1 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Karta misi być SD, a nie microSD w adapterze. Do tego sformatowana odpowiednio FAT32
Danko23 Opublikowano 21 Stycznia Autor Opublikowano 21 Stycznia Karta sformatowana pod fat 32, karta SD i dalej ten sam błąd. Wszystkie pliki wrzucone w glowny folder od razu, znowu wina karty?
Deniro Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia (edytowane) z tego co wiem do 1x nie wgrasz 4x i 2xxx bez uprzedniej modyfikacji Edytowane 21 Stycznia przez Deniro
Danko23 Opublikowano 22 Stycznia Autor Opublikowano 22 Stycznia W dniu 21.01.2025 o 10:46, Deniro napisał(a): z tego co wiem do 1x nie wgrasz 4x i 2xxx bez uprzedniej modyfikacji To jak zmodyfikować go ?
turzol Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia Ostatni soft dla tej jednostki to MHS2_EU_AU_K0137 ((MU: 0243) Nie sugerować się mib-helper bo większości przypadków są to błędne informacje. Nic wyżej nie wgrasz i nawet nie próbuj.
Danko23 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia Czyli moge sprobować jedynie wgrać od razu MHS2_EU_AU_K0137 i patch i tyle?
Endriu77 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Mam wersję softu MHI2_ER_AUG22_P2148 skąd pobrać nowsze wersje ? Jakiś link do strony bym prosił, ponoć należy aktualizować po kolei.
Rekomendowane odpowiedzi