Dragon7820 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia Co myślicie o niej ? ERROR: The request could not be satisfied WWW.OTOMOTO.PL
Dragon7820 Opublikowano 12 Stycznia Autor Opublikowano 12 Stycznia 34 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Straszny golasek. Wiem ale ciężko znaleźć coś do 60k nawet b8 . Albo po prostu ja ślepy jestem
Dragon7820 Opublikowano 12 Stycznia Autor Opublikowano 12 Stycznia 2 minuty temu, Muskel1 napisał(a): W tym budżecie nie porywaj się na B9. To ile za b9 ?
Dragon7820 Opublikowano 12 Stycznia Autor Opublikowano 12 Stycznia 9 minut temu, Muskel1 napisał(a): 75k-80k No ok nie było by problemu te 75 ale ciężko coś znaleźć. Może mam zakupiony duże wymagania
Muskel1 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia 2 minuty temu, Dragon7820 napisał(a): Może mam zakupiony duże wymagania Po tym co wrzuciłeś wyżej raczej nie można tu rozmawiać o wysokich wymaganiach. Tam praktycznie nic nie było.
Dragon7820 Opublikowano 13 Stycznia Autor Opublikowano 13 Stycznia 16 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Po tym co wrzuciłeś wyżej raczej nie można tu rozmawiać o wysokich wymaganiach. Tam praktycznie nic nie było. Wiesz co to dlatego że to taka w miarę co na pierwszy rzut spodobała się w mojej okolicy . Do tej pory byłem nastawiony na benzynę w c7 do 80k wymagania były taki ze led bądź matrix i pełen s line. A że okazało się ze musze mieć szybko drugie auto to już na każde patrzę. Teraz dostałem c7 3.0 ta 245 zrobiona na 300 wyposażenie bogate z przebiegiem 190tys za 65 z 2013r
Muskel1 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Poczytaj sobie o wadach (kosztach napraw) i zaletach silnika 3.0 TDI (w tym przypadku CDUC). Jak nie masz na spontaniczne naprawy sięgające kilka (naście) tyś., to się w to auto nie pchaj.
lukasz1868 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 16 godzin temu, Dragon7820 napisał(a): Co myślicie o niej ≥ Audi A4 Avant 2.0 TDI quattro 190PK 3x Sline Matrix, Pano, A — Audi — Marktplaats WWW.MARKTPLAATS.NL Algemene informatieAantal deuren: 5Kleur: GrijsTechnische informatieVermogen: 140 kW (190 PK)Transmissie: AutomaatAcceleratie (0-100): 7,2 sTopsnelheid
Dragon7820 Opublikowano 13 Stycznia Autor Opublikowano 13 Stycznia 4 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Poczytaj sobie o wadach (kosztach napraw) i zaletach silnika 3.0 TDI (w tym przypadku CDUC). Jak nie masz na spontaniczne naprawy sięgające kilka (naście) tyś., to się w to auto nie pchaj. No właśnie doczytałem z tym silnikiem . Dzięki za info Godzinę temu, lukasz1868 napisał(a): ≥ Audi A4 Avant 2.0 TDI quattro 190PK 3x Sline Matrix, Pano, A — Audi — Marktplaats WWW.MARKTPLAATS.NL Algemene informatieAantal deuren: 5Kleur: GrijsTechnische informatieVermogen: 140 kW (190 PK)Transmissie: AutomaatAcceleratie (0-100): 7,2 sTopsnelheid A jestes w stanie pomóc ogarnąć?
lukasz1868 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Godzinę temu, Dragon7820 napisał(a): A jestes w stanie pomóc ogarnąć? Stoi koło mnie sam bym ją wziął ale juz kupiłem podobną ale bez Quatro, mogę pomóc a co mi tam he, wiem ze jak na export to na pewno poszła by w okolicach 14 tyś euro. masz wiadomość priv z nr tel
Dragon7820 Opublikowano 15 Stycznia Autor Opublikowano 15 Stycznia Zracji że audi od kolegi lukasz1868 posza na momencie i nie będę już zakładał nowego tematu to mam do was pytanie a mianowicie co sądzicie o tej b8 ERROR: The request could not be satisfied WWW.OTOMOTO.PL
Muskel1 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Silnik CGLC więc należy mieć na uwadze, że nie wykluczone, że pożera olej. Patrząc na końcówki wydechu myślę, że tak właśnie jest, lub dpf został wycięty lub jest uszkodzony.
przem8 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) 18 godzin temu, Dragon7820 napisał(a): Zracji że audi od kolegi lukasz1868 posza na momencie i nie będę już zakładał nowego tematu to mam do was pytanie a mianowicie co sądzicie o tej b8 ERROR: The request could not be satisfied WWW.OTOMOTO.PL Jak Cię interesuje coś podobnego to swoje będę wystawiać pod koniec lutego. Kombi, 2014r., pierwsza rejestracja styczeń 2015, manul, 2xsline, nagłośnienie b&o, 2.0 tdi 163KM (silnik ten sam co wersje 190KM) po sofcie u Darona, bezwypadek, bezszkodowa. Przebieg teraz 274tys i może z tysiaka zrobię do momentu sprzedaży, do końca serwis aso w holandii. Cena wywoławcza około 49tys. Mogę przesłać caly raport z serwisami z aso. Edytowane 16 Stycznia przez przem8
Dragon7820 Opublikowano Piątek o 15:42 Autor Opublikowano Piątek o 15:42 W dniu 16.01.2025 o 09:46, matbruk napisał(a): Szukasz jednocześnie B8, B9 i C7. ? Tak to chyba nie problem ze te 3 auta mnie interesują ale na każde inny budżet bo przecież za b8 nie dam 70tys.
Dragon7820 Opublikowano Piątek o 15:42 Autor Opublikowano Piątek o 15:42 W dniu 16.01.2025 o 11:01, przem8 napisał(a): Jak Cię interesuje coś podobnego to swoje będę wystawiać pod koniec lutego. Kombi, 2014r., pierwsza rejestracja styczeń 2015, manul, 2xsline, nagłośnienie b&o, 2.0 tdi 163KM (silnik ten sam co wersje 190KM) po sofcie u Darona, bezwypadek, bezszkodowa. Przebieg teraz 274tys i może z tysiaka zrobię do momentu sprzedaży, do końca serwis aso w holandii. Cena wywoławcza około 49tys. Mogę przesłać caly raport z serwisami z aso. Jeśli nie znajde to się przypomnij w prywatnej .
Dragon7820 Opublikowano Piątek o 15:43 Autor Opublikowano Piątek o 15:43 W dniu 15.01.2025 o 18:38, Muskel1 napisał(a): Silnik CGLC więc należy mieć na uwadze, że nie wykluczone, że pożera olej. Patrząc na końcówki wydechu myślę, że tak właśnie jest, lub dpf został wycięty lub jest uszkodzony. Dzieki za informację.
Rekomendowane odpowiedzi