Sebek1212 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia Witam. Autko audi a5 8t 2008 rok. Zmieniłem MMI 2g na 3g plus i nie mogę poradzić sobie z za kodowaniem wizualizacji klimatronika w mmi. Może ktoś mi podpowiedzieć jak to ogarnąć 🫣
Muskel1 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia Z pewnością za stary soft panelu klimatronika. Wrzuć pełny auto-scan.
Sebek1212 Opublikowano 21 Stycznia Autor Opublikowano 21 Stycznia 20 minut temu, Muskel1 napisał(a): Z pewnością za stary soft panelu klimatronika. Wrzuć pełny auto-scan. Dzięki za odpowiedź. Auto-scan mogę dopiero w piątek wieczorem wrzucić bo jestem w delegacji a wcześniej nie zrobilem🤦♂️ Tylko teraz pytanie czy ten mój panel to ogarnie czy jednak trzeba będzie wymienić na poliftowy 🤔
Muskel1 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia Powiem jak zobaczę auto-scan co tam siedzi.
Sebek1212 Opublikowano 21 Stycznia Autor Opublikowano 21 Stycznia 2 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Powiem jak zobaczę auto-scan co tam siedzi. Ok👍 To w piątek podeślę auto-scan. Jeszcze raz dzięki za zainteresowanie moim problemem.
Sebek1212 Opublikowano 25 Stycznia Autor Opublikowano 25 Stycznia W dniu 21.01.2025 o 22:42, Sebek1212 napisał(a): Ok👍 To w piątek podeślę auto-scan. Jeszcze raz dzięki za zainteresowanie moim problemem. Witam ponownie. Co do tego klimatronika to mam taki model panelu
Muskel1 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) Masz za starą wersję (0120). Do MMI 3G musisz mieć wersję co najmniej 0140 lub wyższą. Edytowane 25 Stycznia przez Muskel1
Sebek1212 Opublikowano 25 Stycznia Autor Opublikowano 25 Stycznia 37 minut temu, Muskel1 napisał(a): Masz za starą wersję (0120). Do MMI 3G musisz mieć wersję co najmniej 0140 lub wyższą. To się wyjaśniło. Dzięki wielkie za odpowiedź 👍
Sebek1212 Opublikowano 25 Stycznia Autor Opublikowano 25 Stycznia Teraz, Sebek1212 napisał(a): To się wyjaśniło. Dzięki wielkie za odpowiedź 👍 A jeszcze jedno pytanko. Jest szansa żeby jakoś te opcje włączyć 🤔
Sebek1212 Opublikowano 25 Stycznia Autor Opublikowano 25 Stycznia 5 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Masz za starą wersję (0120). Do MMI 3G musisz mieć wersję co najmniej 0140 lub wyższą. Ten powinien być ok🤔
Muskel1 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Myślę że tak, jeżeli obsługuje wszystkie te funkcje jak ten poprzedni.
Sebek1212 Opublikowano 25 Stycznia Autor Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) 17 minut temu, Muskel1 napisał(a): Myślę że tak, jeżeli obsługuje wszystkie te funkcje jak ten poprzedni. 👍 Napisz mi jeszcze tylko czy da się te opcje na MMI odblokowac 🫣 Na tym starym MMI miałem jeszcze opcje sterowania fotelami. Czy jest szansa tutaj tą opcję też aktywować. Edytowane 25 Stycznia przez Sebek1212
Sebek1212 Opublikowano 25 Stycznia Autor Opublikowano 25 Stycznia Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Masz pamięć foteli? Tak
Muskel1 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Możesz w zielonym menu spróbować urucĥomić strowanie foteli.
Sebek1212 Opublikowano 26 Stycznia Autor Opublikowano 26 Stycznia 5 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Możesz w zielonym menu spróbować urucĥomić strowanie foteli. Sprawdziłem sobie dzisiaj vcds-em i okazało się że mam taki błąd. Dziwne bo przed wymianą mmi i zdjęciem ochrony komponentów wszystko działało. A teraz nie działa pamięć foteli nawet na przyciskach w drzwiach.
Sebek1212 Opublikowano 26 Stycznia Autor Opublikowano 26 Stycznia 36 minut temu, Muskel1 napisał(a): Trzeba CP ściągnąć. Tak też myślałem 🤦♂️ Jak wszystko ogarnę to dam znać 👍
Rekomendowane odpowiedzi