Sebek1212 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Witam. Autko audi a5 8t 2008 rok. Zmieniłem MMI 2g na 3g plus i nie mogę poradzić sobie z za kodowaniem wizualizacji klimatronika w mmi. Może ktoś mi podpowiedzieć jak to ogarnąć 🫣
Muskel1 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Z pewnością za stary soft panelu klimatronika. Wrzuć pełny auto-scan.
Sebek1212 Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu 20 minut temu, Muskel1 napisał(a): Z pewnością za stary soft panelu klimatronika. Wrzuć pełny auto-scan. Dzięki za odpowiedź. Auto-scan mogę dopiero w piątek wieczorem wrzucić bo jestem w delegacji a wcześniej nie zrobilem🤦♂️ Tylko teraz pytanie czy ten mój panel to ogarnie czy jednak trzeba będzie wymienić na poliftowy 🤔
Muskel1 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Powiem jak zobaczę auto-scan co tam siedzi.
Sebek1212 Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu 2 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Powiem jak zobaczę auto-scan co tam siedzi. Ok👍 To w piątek podeślę auto-scan. Jeszcze raz dzięki za zainteresowanie moim problemem.
Rekomendowane odpowiedzi