vronka Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Witajcie, jak wtemacie. Nabyłem świeżo a4 99' po lifcie w kombi. Listwa dolna drzwi prawych przednich odstaje i jest pordzewiała (metalowe wzmocnienie listwy) Orientujecie się czy do kombi pasuje listwa z sedana? Jak nie to może ktoś wie czy pasują drzwi przednie z sedana do kombi, bo jak tak to listw tym bardziej. pozdrawiam
Kowi87 Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Kup nowe na alegro i bedziesz miał spokój koszt tylnej z przesyłka wyjdzie cie w granicach 70zł
vronka Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Opublikowano 11 Maja 2009 właśnie chcę to zrobić i znalazłem na allegro od sedana...
Cuber Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Pasuje od sedana do Avanta i odwrotnie :gwizdanie:
GRAF Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Kup nowe na alegro i bedziesz miał spokój koszt tylnej z przesyłka wyjdzie cie w granicach 70zł ja w ASO dalem ok 100zl
Kowi87 Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 wiem ostatnio sprawdzałem listwy posżły w góre na alegro, dobrze że wszystkie kupiłem kiedyś po starych cenach bo teraz to bym sie w sumie grubo zastanowił :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi