Nacek Opublikowano Poniedziałek o 16:21 Opublikowano Poniedziałek o 16:21 Cześć, chciałem się dowiedzieć jakie w B7 orginalnie było montowane koło zapasowe? To była zwykła wąska dojazdówka czy normalne 5 koło alufegla?
marny88 Opublikowano Poniedziałek o 16:51 Opublikowano Poniedziałek o 16:51 I takie i takie, zależy od wyposażenia. Częściej jednak była to dojazdówka.
Rob@k Opublikowano Poniedziałek o 17:06 Opublikowano Poniedziałek o 17:06 Ja miałem zestaw naprawczy.
Dev Opublikowano Poniedziałek o 18:01 Opublikowano Poniedziałek o 18:01 1 godzinę temu, Nacek napisał(a): Cześć, chciałem się dowiedzieć jakie w B7 orginalnie było montowane koło zapasowe? To była zwykła wąska dojazdówka czy normalne 5 koło alufegla? daj VIN, zobaczymy co było
Nacek Opublikowano wczoraj o 07:41 Autor Opublikowano wczoraj o 07:41 W dniu 17.02.2025 o 19:01, Dev napisał(a): daj VIN, zobaczymy co było WAUZZZ8EX5A578946 I jak bym cię mógł poprosić czy miałem funkcje podgrzewania lusterek? Bo to tylko chyba działa z chwilą włączania ogrzewania tylnej szyby? W dniu 17.02.2025 o 17:51, marny88 napisał(a): I takie i takie, zależy od wyposażenia. Częściej jednak była to dojazdówka. W dniu 17.02.2025 o 18:06, Rob@k napisał(a): Ja miałem zestaw naprawczy. Szczerze ja mam 5 alufelgę oryginalną od B7 wraz z dekielkiem na szerokość 205 letnia. Dlatego mnie to bardzo zaciekawiło czy ktoś ją dokupował czy tam była od początku. Widać że była chyba nigdy nie zakładana bo wygląda jak nowa, bieżnik opony itp., odważniki są w kolorze fabrycznie nabite nic nie było raczej tam majstrowane. Jeszcze na czasie zerknę na datę opony na niej i będzie wiadomo
Hugo Opublikowano wczoraj o 07:46 Opublikowano wczoraj o 07:46 4 minuty temu, Nacek napisał(a): I jak bym cię mógł poprosić czy miałem funkcje podgrzewania lusterek? Bo to tylko chyba działa z chwilą włączania ogrzewania tylnej szyby? Kod podgrzewanych luster to 6XC poszukaj czy masz taki we wlepce z kodami wyposażenia. Tak, działają z chwilą włączenia ogrzewania tylnej szyby
Rob@k Opublikowano wczoraj o 08:05 Opublikowano wczoraj o 08:05 Wszystko zależy jak ktoś skonfigurował auto przy kupnie. Mogło być pełnowymiarowe koło, dojazdówka lub zestaw naprawczy.
Nacek Opublikowano wczoraj o 08:33 Autor Opublikowano wczoraj o 08:33 (edytowane) 47 minut temu, Hugo napisał(a): Kod podgrzewanych luster to 6XC poszukaj czy masz taki we wlepce z kodami wyposażenia. Tak, działają z chwilą włączenia ogrzewania tylnej szyby W sedanie ta wlepka jest chyba we wnęce koła zapasowego? Edytowane wczoraj o 08:33 przez Nacek
Hugo Opublikowano wczoraj o 08:34 Opublikowano wczoraj o 08:34 Teraz, Nacek napisał(a): W sedanie ta wlepka jest chyba we wnęce koła zapasowego? Tak i na okładce książki serwisowej
Nacek Opublikowano wczoraj o 08:35 Autor Opublikowano wczoraj o 08:35 28 minut temu, Rob@k napisał(a): Wszystko zależy jak ktoś skonfigurował auto przy kupnie. Mogło być pełnowymiarowe koło, dojazdówka lub zestaw naprawczy. No fakt chociaż w dzisiejszych nowych samochodach które wyjeżdżają z salonu już chyba tak niema nawet w opcji, są tylko dojazdówki. "Oszczędność i minimalizm" 😁
Rob@k Opublikowano wczoraj o 10:27 Opublikowano wczoraj o 10:27 W większości zestawy naprawcze. W bagażniku jest zazwyczaj aku i inne pierdoły.
Rekomendowane odpowiedzi