adam12345 Opublikowano wczoraj o 16:49 Opublikowano wczoraj o 16:49 Witam . Potrzebuje pomocy . Wyciągnąłem aku do ładowania i zamknąłem bagażnik teraz nie mam go jak otworzyć . Gdzie znajdę minus żeby ewentualnie podpiac Aku kablami rozruchowymi? I czy da radę dojść do otwarcia bagażnika przez fotele jeżeli nie mam rozkładanych?
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 17:13 Opublikowano wczoraj o 17:13 Otwórz maskę i tam podepnij napięcie do wyznaczonych do ładowania punktów.
dziki24 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Godzinę temu, adam12345 napisał(a): Witam . Potrzebuje pomocy . Wyciągnąłem aku do ładowania i zamknąłem bagażnik teraz nie mam go jak otworzyć . Gdzie znajdę minus żeby ewentualnie podpiac Aku kablami rozruchowymi? I czy da radę dojść do otwarcia bagażnika przez fotele jeżeli nie mam rozkładanych? Podnieś tylną kanapę do góry i po lewej stronie za kierowcą będziesz miał czerwona linkę do awaryjnego otwarcia bagażnika
adam12345 Opublikowano 19 godzin temu Autor Opublikowano 19 godzin temu 4 godziny temu, dziki24 napisał(a): Podnieś tylną kanapę do góry i po lewej stronie za kierowcą będziesz miał czerwona linkę do awaryjnego otwarcia bagażnika Tak dokładnie znalazłem ją wcześniej bo na YouTube ktoś pisał. Temat do zamknięcia . Nie chciało mi się wierzyć że Niemcy odwalili by taka maniane nie dając zamka w klapie i nic za to w zamian
adam12345 Opublikowano 19 godzin temu Autor Opublikowano 19 godzin temu 5 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Otwórz maskę i tam podepnij napięcie do wyznaczonych do ładowania punktów. To tez robiłem przed znalezieniem informacji o lince z tyłu . Nie zdało to egzaminu. Chyba mam do d*py kable.
Rekomendowane odpowiedzi