IRO293 Opublikowano Niedziela o 11:24 Opublikowano Niedziela o 11:24 Cześć! Czy w MMI Jest jakaś regulacja nagłośnienia? Czy po prostu głośniej i ciszej? Mam chyba jakaś podstawową wersję? 😉
Muskel1 Opublikowano Niedziela o 11:26 Opublikowano Niedziela o 11:26 Zależy od rodzaju nagłośnienia.
IRO293 Opublikowano Niedziela o 11:32 Autor Opublikowano Niedziela o 11:32 5 minut temu, Muskel1 napisał(a): Zależy od rodzaju nagłośnienia. Audi sound system
Muskel1 Opublikowano Niedziela o 11:44 Opublikowano Niedziela o 11:44 No to tam za wiele możliwości nie ma. Przy B&O masz jeszcze dodatkowo regulację efektów i 3D.
IRO293 Opublikowano Niedziela o 11:45 Autor Opublikowano Niedziela o 11:45 Teraz, Muskel1 napisał(a): No to tam za wiele możliwości nie ma. Przy B&O masz jeszcze dodatkowo regulację efektów i 3D. To ja chyba nawet tego nie mam, bo nie mogę znaleźć
IRO293 Opublikowano Niedziela o 12:39 Autor Opublikowano Niedziela o 12:39 43 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Bo nie masz B&O No rozumiem, ale żeby nie było nawet regulacji basów itp, to bardzo słabo 🙂
Rozwiązanie Lovely Man Opublikowano Niedziela o 13:44 Rozwiązanie Opublikowano Niedziela o 13:44 W sound system są basy, wysokie, balans i regulacja przód tył Musisz pogrzebać
IRO293 Opublikowano Niedziela o 15:08 Autor Opublikowano Niedziela o 15:08 Godzinę temu, Lovely Man napisał(a): W sound system są basy, wysokie, balans i regulacja przód tył Musisz pogrzebać Znalazłem 😁 dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi