KapustPP Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Dzień dobry Audi a4 b9 Allroad Szukam pomocy w znalezieniu przyczyny i lub schematu gdzie znajdują się jakieś śruby do regulacji okna panorama z roletą, wszystko działa poprawnie natomiast trzeszczy na nierównościach ( garby , chodniki) ponoć gdzieś od środka są jakieś śruby do regulacji ale u mnie nie mogę się tego dopatrzeć, będę ogromnie wdzięczny za zdjęcia tego elementu gdzie są te śruby.
KapustPP Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu Stłuczka nic groźnego, a co kolega sugeruje?. Że już tak będzie?.
Lovely Man Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Pewnie były tylko dwie rysy na dachu od pociągu
Muskel1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 9 minut temu, KapustPP napisał(a): Stłuczka nic groźnego Wrzuć VIN ocenimy.
KapustPP Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu Panowie wiem co w aucie było sam je sprowadzałem , wiem że problem jest do rozwiązania , ale za diabła nie wiem gdzie są śruby do regulacji, a problem ten jest znany w ASO nie tylko audi ale i reszta grupy VAG
KapustPP Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 9 minut temu, Lovely Man napisał(a): Pewnie były tylko dwie rysy na dachu od pociągu hahaha:):) akurat nie ta cześć auta:)
Rekomendowane odpowiedzi