piterowy23 Opublikowano Sobota o 19:48 Opublikowano Sobota o 19:48 Witam wszystkich ✌️ Od paru tygodni borykam się z błędem p2002 w mojej a4 zrobiłem wypalanie serwisowe dpf przez vcds ale błąd wyskoczył ponownie po paru dniach.cY mógłby mi ktoś podpowiedzieć co sprawdzić żeby nakierować mnie na źródło usterki??. Pozdrawiam
Muskel1 Opublikowano Sobota o 20:16 Opublikowano Sobota o 20:16 Wrzucamy zawsze pełny auto-scan a nie kody błędów.
piterowy23 Opublikowano wczoraj o 10:26 Autor Opublikowano wczoraj o 10:26 Tak sprawa wygląda po serwisowym wypaleniu przez vcds
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 10:37 Opublikowano wczoraj o 10:37 To nie jest pełny auto-scan. Bez tego postawienie poprawnej diagnozy jest niemożliwe.
piterowy23 Opublikowano wczoraj o 11:40 Autor Opublikowano wczoraj o 11:40 Rozumiem, zrobię pełny i się zgłoszę może będziesz mógł pomoc kolego Pozdrawiam
Tomnik Opublikowano wczoraj o 12:20 Opublikowano wczoraj o 12:20 Prawdopodobne rozwiązanie problemu : https://www.youtube.com/watch?v=oH3Zh_lsTfc https://www.youtube.com/watch?v=0itdzqAU3mM Zaopatrz się w aplikacje na androida VAG DPF. Na przyszłość pozwoli na monitorowanie stanu DPF bez konieczności podpinania laptopa z V...S.
piterowy23 Opublikowano wczoraj o 13:15 Autor Opublikowano wczoraj o 13:15 Dzięki kolego na pewno oddam do czyszczenia EGR , ale martwi mnie parametr ,oil asch mass bo jest 55g a graniczna wartość to 80
Tomnik Opublikowano wczoraj o 13:44 Opublikowano wczoraj o 13:44 "Przy okazji" oddaj DPF do czyszczenia. Wypłucze pewną ilość tego popiołu, "cudów" spodziewać się nie można bez względu na miejsce/maszynę, w którym/której ten proces będzie przeprowadzony.). W Ostrowcu Juliusza Słowackiego 33A (korzystałem z usługi).
piterowy23 Opublikowano wczoraj o 13:48 Autor Opublikowano wczoraj o 13:48 Mieszkam w Niemczech w Ostrowcu bywam raz w roku oddam tu na miejscu. Ale dziękuję za radę . Ogólnie to zrobię to i to auto sprzedam bo jeździ nim żona , a ona ma raczej gdzieś czy coś się wypala czy nie , gasi auto i już 😆😆😆
Rekomendowane odpowiedzi