balagane Opublikowano Piątek o 07:48 Opublikowano Piątek o 07:48 Witam, niestety spotkała mnie taka o to przygoda parkingowa. Ktoś ma może doświadczenie czy da się tego wgniota wyciagnąć metodą pdr i nastepnie jakies poprawki lakiernicze? Czy zostaje tylko szpachla i lakierowanie? w jednym miejscu niestety lakier wyglada jakby az do blachy zszedł.
Langista Opublikowano Piątek o 13:19 Opublikowano Piątek o 13:19 Najtaniej będzie znaleźć drugi w kolorze, bo za cenę drugiej używki nie ogarniesz tego jak należy. Możesz oczywiście próbować to z powrotem naprostować i zrobić zaprawkę, ale w tym miejscu purchle wyjdą bardzo szybko.
Lovely Man Opublikowano Piątek o 16:41 Opublikowano Piątek o 16:41 Ale to tylny błotnik, on niestety nie jest odkręcany. Ja bym to tylko zamalował i zostawił bo naprawa to szpachla i malowanie czyli kasa, w tym miejscu wątpię żeby udało się go wyciągnąć. Jak będziesz sprzedawał auto i gość przyjdzie z czujnikiem to będzie zonk że coś było spawane itp, a tak widać niewielkie uszkodzenie nadkola i można z tym jezdzić, chyba ze z OC sprawcy to naprawiaj.
Langista Opublikowano Piątek o 17:47 Opublikowano Piątek o 17:47 (edytowane) A faktycznie, źle spojrzałem. Da radę to od środka wyklepać, ale trzeba się na tym znać żeby więcej szkody nie narobić. No i oczywiście zaprawa lakierska w tym miejscu, położona w profesjonalny sposób będzie trzymać 2-3 lata. Edytowane Piątek o 17:47 przez Langista
Rekomendowane odpowiedzi