Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Taki unikat na masce 3 str hehe :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jęśli nie masz blachy grodziowej w bagażniku to jest składana, bo ja mam składaną, ale jeśli masz blachę to nie będzie składana, a jeśli chodzi o subwoofer to jesli jest on z B5 to bedzie do kombi bo w sedanach nie wychodziły... :gwizdanie:

Opublikowano

Auto ładne, podobne do mojego :D

Felga, którą podałeś w linku jakoś mi osobiście nie pasi...

Poszukaj coś oryginale...

Opublikowano

Auto ładne, podobne do mojego :D

Felga, którą podałeś w linku jakoś mi osobiście nie pasi...

Poszukaj coś oryginale...

No wlasnie co drugie ma ori a ja bym wolal cos innego mimo wszystko ale ogolnie sie podobaja?

Opublikowano

ładne autko :) opcja tylko 2 :good:

Opublikowano

2 mam tak u siebie i jest eleganck, bez kółek jakoś łyso, a ze wszystkim to za dużo tego na tej klapie :wink4:

Opublikowano

2 wygrywa jak dla mnie

Opublikowano

witam i pytam:P za ile kupiles ta furke i czy sprowadziles czy co?? mozesz pisac privata:] pytam bo w sobote jade po swoje audi do niemiec i nie wiem czy dostane za 3500 zl jakas fajna w tym rocznikui z klimatroniciem i w elektryce

Opublikowano

Witam. Tez kiedyśmiałem nakładki chrom na lusterkach i chrom grill- dalem fotki na forum i po kilku opiniach zaraz to badziewie zdjałem. Masz kolor czarny wieć proponuje pójśc w tym kierunku. Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Witam. Tez kiedyśmiałem nakładki chrom na lusterkach i chrom grill- dalem fotki na forum i po kilku opiniach zaraz to badziewie zdjałem. Masz kolor czarny wieć proponuje pójśc w tym kierunku. Pozdrawiam :hi:

No te nakladki na lusterkach juz mialem od zakupu i trzymaja sie jak cholera, boje sie ze jak je zdejme (chodz nie wiem jak sie do tego zabrac) to bede musial lakierowac na nowo lusterka :wallbash:

Opublikowano

Moje były naklekjane na taśmie dwustronnej więc za pomocą małego nożyka udało sie mi je zdjać.

Opublikowano

Wlasnie, a moje sie trzymia jakby byly na superglue :wallbash:[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2009, 12:05_________________________________________________Adriano007 wrzuc jakis fotki auta :naughty:

Opublikowano

Witam ponownie:

Zgodnie z planem podstawy zrobione czyli oleje, filtry i przerejestrowanie :kox:

oprocz tego wyskoczyly malusie problemy :wallbash: dwa wahacze z prawej i dwa z lewej do wymiany, poduszka skrzyni od strony kierowcy i przegub z lewej strony, ale juz jest git :naughty:

Jesli chodzi o mody to dopiero po zastrzyku gotowki narazie tylko takie bez wkladu finansowego lub z minimalnym.

Pozbycie sie tego wypasionego chromu z grilla :polew: dymione kierunki , przyciemnienie tylnich lamp no i emblematy out :decayed:

[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2009, 17:46_________________________________________________bitmapingraphic1.jpg

bitmapingraphic2.jpg

bitmapingraphic3.jpg

bitmapingraphic5.jpg

No i moj szofer :)

p250609182202.jpg[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2009, 17:53_________________________________________________I jak?