Delva Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu witam. posiadam zwykle lusterko bez czujnika deszczu i swiatel auto. zakupilem lusterko , wiazke, czujnik. moje pytanie brzmi czy tego wystarczy czy i tak trzeba cos przerobic bo widze ze ta nowa wiazka posiada dwie kostki jasna i ciemna a moja stara istalacja tylko jasna. wiadomo ze te dwa kabelki ktore ida do tej ciemnej kostki musze podlaczyc. na forumach widzialem rozne schematy ale chcialem pojsc na latwizne. bede wdzieczny za kazda podpowiedz.
P.Wiśnia Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Jeżeli posiadasz instalacje HIGH i twój MCE obsługuje te funkcje to tak, to prawie wszystko. Teraz tylko podłączyć instalacje nie zapominając o przewodach idących w lampce podsufitki.
Delva Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu 10 godzin temu, P.Wiśnia napisał(a): Jeżeli posiadasz instalacje HIGH i twój MCE obsługuje te funkcje to tak, to prawie wszystko. Teraz tylko podłączyć instalacje nie zapominając o przewodach idących w lampce podsufitki. Sterownik mogę podmienić i zakodowac to problem. Chodzi mi o to co mam zrobić z tą drugą kostka. Z tego co patrzyłem to ona ma tylko 2 kable od czujnika. A oryginalnie nie mam takiej kostki w nogach ( ciemna ). Dziękuję za każdą próbę pomocy
P.Wiśnia Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Zdjęcie jest niewyraźnie i nie zaznaczyłeś o którą kostkę chodzi. Ale pewnie chodzi o podświetlenie pod osłonami przeciwsłonecznymi.
Delva Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu Godzinę temu, P.Wiśnia napisał(a): Zdjęcie jest niewyraźnie i nie zaznaczyłeś o którą kostkę chodzi. Ale pewnie chodzi o podświetlenie pod osłonami przeciwsłonecznymi. Tą kostkę nie wiem gdzie podlaczyc. Bo miejsce na na pomarańczowa miałem
Rekomendowane odpowiedzi