Diego Risek Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Witam. Ostatnio doposażyłem auto w grzane fotele co wiązało się z wymianą kilka części w aucie, bcm1 oraz panelu klimatyzacji. Po przeprowadzeniu operacji zniknęły mi opcje "AC" z mmi(przedstawione na zdjęciu) . W ogóle nie mam tego w rogu ekranu teraz. Trzeba jakoś zakodować? Uruchomić w zielonym menu? Proszę o pomoc
Muskel1 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Widziałem na wrzuconym w innym temacie auto-scanie, że włożyłeś poliftowy panel klimatyzacji, zgadza się? Masz gdzieś zapisane kodowanie że starym panelem klimatyzacji?
Diego Risek Opublikowano 23 Kwietnia Autor Opublikowano 23 Kwietnia W dniu 23.04.2025 o 06:44, Muskel1 napisał(a): Widziałem na wrzuconym w innym temacie auto-scanie, że włożyłeś poliftowy panel klimatyzacji, zgadza się? Masz gdzieś zapisane kodowanie że starym panelem klimatyzacji? Rozwiń Kodowanie przepisane ze starego bo tak było "34000000" i trzeba było dodać dwa zera na końcu by przepuściło
Muskel1 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Panel z polifta nie jest kompatybilny z MMI 2G. Dlatego nie masz tych pozycji.
Diego Risek Opublikowano 23 Kwietnia Autor Opublikowano 23 Kwietnia W dniu 23.04.2025 o 07:06, Muskel1 napisał(a): Panel z polifta nie jest kompatybilny z MMI 2G. Dlatego nie masz tych pozycji. Rozwiń A czy można uruchomić je vcsdem? W sensie dogrzewane i auto recyrkulacja?
Muskel1 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Tak jak już wyżej napisałem, poliftowy panel nie jest kompatybilny z MMI 2G, które masz u siebie. Nie "dogadują się" ze sobą, bo w poliftach nie było nigdy MMI2G fabrycznie montowane.
Diego Risek Opublikowano 23 Kwietnia Autor Opublikowano 23 Kwietnia Jest Pan pewien, że nie da rady uruchomić z poziomu vcds?
Diego Risek Opublikowano 24 Kwietnia Autor Opublikowano 24 Kwietnia W dniu 23.04.2025 o 09:06, Muskel1 napisał(a): Trzeci raz już nie napiszę Rozwiń Nie no wporządku. Po prostu, myślałem, że da się uruchomić z vcds bo kilka innych opcji da się uruchomić nie używając mmi. No nic, dzięki bardzo
Rekomendowane odpowiedzi