NSH Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Cześć, Ostatnio okazało się że moja maglownica siadła i jest w tragicznym stanie - skorodowana listwa, uszkodzona obudowa, ogólnie nie nadaje się do regeneracji. Znalazłem maglownice w mojej niedalekiej okolicy, lecz nieco się różni, mianowicie pochodzi z a4 b7 2.7 i posiada czujnik jak się nie mylę servotronic, natomiast mój ZF nie ma czujnika i siedział w a4 b7 1.9. Stąd moje pytanie czy wspomniana upatrzoną maglownica będzie pasować i działać bez problemu w moim aucie? Ciężko znaleźć dziś coś sensownego dlaczego gdyby pasowała uratowałoby mi to życie W załączniku dodaje zdjęcia maglownicy, o którą pytam
Langista Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Musiał byś dorobić instalacje do czujnika i przekaźnika servo, inaczej będzie bardzo ciężko chodzić.
NSH Opublikowano 13 godzin temu Autor Opublikowano 13 godzin temu Rozumiem, dzięki za szybką i konkretną odpowiedź Jeszcze jedno pytanie, czy Koyo i ZF są zamienne? I jak to się ma do wersji b6/b7 i wersji silnikowych? Czy to ma w ogóle jakieś znaczenie? Czy wystarczy że kupię bez czujnika i będzie śmigać
marny88 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Tak, są zamienne. Kupisz bez czujnika i będzie śmigać Mam takie magle, jak chcesz to się odezwij na PW
P.Wiśnia Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 2 godziny temu, Langista napisał(a): Musiał byś dorobić instalacje do czujnika i przekaźnika servo, inaczej będzie bardzo ciężko chodzić. Albo może po prostu dać stały plus i masę na kostkę.
BartoszSoldier Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Zakładaj śmiało z servotroniciem, schemat i podłączenie instalacji jest pięknie opisane na forum i nie jest to skomplikowane, poczujesz ogromną różnicę, kierownica będzie chodzić jednym paluszkiem.
Rekomendowane odpowiedzi