Diego Risek Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Witam. Jakie powinny być fabrycznie przekaźniki w tym miejscu ? Proszę o pomoc Wszystkie informacje są w tym temacie : https://a4-klub.pl/topic/504726-problem-z-odpalaniem-audi-a4-b8-20-tdi/#goog_rewarded
Diego Risek Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu Pomoże ktoś ? Audi a4 b8 avant 2.0 CAGA 2008r Chodzi o dwa małe przekaźniki, pozycja B na zdjęciu. Jakie tam oryginalne były??
Diego Risek Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu 25 minut temu, Hugo napisał(a): @Hugo Czy moje są ok ? Bo nie mają takiego oznaczenia jak na zdjęciu. Mógłbyś podpowiedzieć ?? @Muskel1b Lub pan ? Takie mam w aucie, nie znam się na przekaźnikach i nie wiem czy się czymś różnią.
Rozwiązanie Muskel1 Opublikowano 5 godzin temu Rozwiązanie Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Te przekaźniki są takie jakie mają być. Mają numer części 7M0951253C. Takie były stosowane do 01.05.2010. Później zostały one zastąpione 4H0951253C. Są one takie same ale te nowsze nieco ulepszone. Objaśnienie: KL. 50 czyli Klemme 50 (Zacisk 50- napięcie podowane na rozrusznik aby zakręcił). Relaisplatz 2.1 - pozycja przekaźnika w skrzynce 2.1 Relaisplatz 2.2 - pozycja przekaźnika w skrzynce 2.2 zu verwenden für Kenn.-Nr.: 404 - zastosować w miejsu przekaźnika oznaczonego numerem 404 Edytowane 4 godziny temu przez Muskel1
Rekomendowane odpowiedzi