Dev Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 witam jakie są oznaczenia kompletu uszczelnien do tylnych zacisków (aluminiowych) ???? pacjent to B6 AWX, sedan, przedni napęd, stare uszczelki zgniły a w katalogu Inter Carsu sa 3 rodzaje i nie wiem które mają byc oznaczenia zacisków to: 8E0 615 423 B i 8E0 615 424 B za info serdeczne dzieki pozdrawiam T
spetsnaz Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Szukaj zestawu naprawczego do zacisku 38mm. Oznaczenie: AUTOFREN SEINSA D4083 (ten jest razem z gumami prowadnic).
Dev Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Opublikowano 13 Maja 2009 dzieki za info okazuje sie ze wszystkie te zaciski mają tłoczki 38mm :> ale... jeden jest inny od pozostałych dwóch bo nie jest alu i ma inne klocki a i osłony prowadnic mam z innego zestawu który mi został po innym remoncie ale i za to dzieki
spetsnaz Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 dzieki za info okazuje sie ze wszystkie te zaciski mają tłoczki 38mm :> ale... jeden jest inny od pozostałych dwóch bo nie jest alu i ma inne klocki a i osłony prowadnic mam z innego zestawu który mi został po innym remoncie ale i za to dzieki z tego co się orientuję zestaw jest ten sam dla obu zacisków
dzikasz Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Właśnie zmieniałem zestawy naprawcze w tylnych i przednich zaciskach. Wszystkie zestawy na tył pod 38mm maja te same uszczelniacze, różnią się tylko ilością pozostałych gumek, osłonek itp. Zamówiłem sobie wszystkie trzy zestawy i porównywałem organoleptycznie.
Rekomendowane odpowiedzi