PABLO Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Tak to jest jak jak się looka na 1 i ostatnią stronę a pózniej co i jak :gwizdanie:
Grado Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Czy to, że została okaleczona to znaczy, że nie może mi powiedzieć jakie felgi zarzucił do tej white rozbitej? Stało się ququ i już. Życzę A5 TDI w rozsądnej cenie Lub tak jak pisałem wyżej B8 3.0 TDI Co do felg to jeśli możesz odezwij się na pw
Grzes A4 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 autko :slina: :slina: :slina: a jeśli chodzi o trafienie to bardzo współczuje ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( a co do wyboru to tak jak koledzy A5 Było by całkiem w c*p*
Rossi_46 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 Witam jednak autko zostalo u mnie..uszkodzenia byly zbyt male by cos wykabinowac Samochod zostal naprawiony w audi marszalek w czestochowie..zdecydowanie musze polecic ten serwis..naprawde chlopaki spisali sie na medal [od odbioru przejechalem juz 10 tys. km i jest super Jak narazie na zime zalozylem kola 16" czego nie żaluje..jednak nie ukrywam ze juz nie moge sie doczekac zmiany na letnie 18" ktore tak sobie leza w garazu nieuzywane ;( zmiany to -letnie fele 18" -przyciemnione delikatnie szybki -chromowane koncowki wydechu -nakladki progowe s-line ( za pare dni wstawie foto bo czekaja na zalożenie ) -obnizenie -35mm -jak narazie to tyle zobaczymy co jeszcze do glowy przyjdzie niedlugo jakies lepsze fotki bo nawet nie bylo czasu:)
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 no to czekamy na dalsze foto - pochwal się felunkiem
Rossi_46 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 fele sa pokazane na pierwszej stronie ;D
Kamyk Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Witam jednak autko zostalo u mnie..uszkodzenia były zbyt małe by cos wykombinować Rossi i całe szczęście - jednak nie po to się auto kupuje żeby potem bez problemu przechodzić nad jego utratą do porządku dziennego (jak niejaki agent Tomek ) Wygląda pięknie, mam nadzieję, że teraz już wszystko będzie na drogach w porząsiu. Pozdrawia i szerokości Zdrowaś K
Rossi_46 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2010 Nareszcie w srode jade na program do rogala :> Zobaczymy co tam sie wymodzi W czwartek montaż nakladek s line Jak odbiorę to fotki wstawie tak mysle czy dobrze by wygladal czarny grill..?? mam na mysli oryginalny audi black bo ten seryjny jest tak troche szary jak sie pomaluje chrom to czarny z szarym lipa bedzie tak to sie prezentuje Najwiekszy jest dylemat z dachem okleić na czarno czy zostawić biały??
variocustoms Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Czarny grill jest _Makki_ ma taki dach bym zostawił biały
ba$ior Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Nareszcie w srode jade na program do rogala :> Zobaczymy co tam sie wymodzi W czwartek montaż nakladek s line Jak odbiorę to fotki wstawie tak mysle czy dobrze by wygladal czarny grill..?? mam na mysli oryginalny audi black bo ten seryjny jest tak troche szary jak sie pomaluje chrom to czarny z szarym lipa bedzie tak to sie prezentuje Najwiekszy jest dylemat z dachem okleić na czarno czy zostawić biały?? Twoje mody podążają w idealnym kierunku. Czarny grill i czarny dach to idealny wybór !! Proponuje akcesoria OSIR DESIGN (www.osirdesign.com): Tu propozycja takiego grilla ale myślę, że ORI BLACK jest ciekawszy... Może jakaś maska Carbonowa ??
Rossi_46 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2010 makki ma zalozony od 3.0tdi v6 on jest czarny polysk ale w wersjach silnikowych do 3.0 sa takie matowe.. w szary wpadajacy kolor Ja chcialem czarny mat w srodku a ramka dookola w polysku tak szczerze to do czesci firmy OSIR jest ciezki dostep
ba$ior Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 makki ma zalozony od 3.0tdi v6 on jest czarny polysk ale w wersjach silnikowych do 3.0 sa takie matowe.. w szary wpadajacy kolor Ja chcialem czarny mat w srodku a ramka dookola w polysku tak szczerze to do czesci firmy OSIR jest ciezki dostep Mylisz się. Mają swojego przedstawiciela w Niemczech i na ebay.de można dostać części OSIR DESIGN.
Rossi_46 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2010 ciekawe jakie ceny.... szczerze mowiac pewnie wysokie
variocustoms Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Mój dyr w A5 ma czarny połysk w środku a chrom w ramce, to nie kwestia silnika tylko S-pakietu z tego co podejrzewam
variocustoms Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Szefo ma 3.0 TDIQ i dodatkowo kupował pakiet S-line, za chwilę dostaje A4 3.0 TDIQ więc zerknę jaki będzie grill ale jak znam życie to będzie miał pełen S-line
Rossi_46 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 To jak odbierzesz to musisz sie pochwalic ...noweczka bedzie?
Rossi_46 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 powiem jedno mistrzostwo swiata :> tak dodam ze za pierwszym modem wyszlo 190KM i zmniejszylismy do 185KM zeby bylo bezpieczniej jutro nakladki s line beda tak wiec fotki też
Rekomendowane odpowiedzi