Chrupek007 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Witam koleżanki i kolegów! Mam taką prośbę,pytanie. Czy orientuję się ktoś gdzie można w Łodzi lub okolicach zmienić punkty zmiany biegów w skrzyni 0ck. Chodzi mi o jakiegoś speca,który się tym zajmuje. Byłem już u trzech ,ale się okazało ,ze jak to stwierdzili"skrzynia się nie czyta". Znalazłem serwis ,ale po pierwsze trochę daleko od Łodzi, a po drugie trochę cena według mnie za wysoka. Dziękuję za odpowiedzi.
Dev Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 56 minut temu, Chrupek007 napisał(a): Znalazłem serwis ,ale po pierwsze trochę daleko od Łodzi, a po drugie trochę cena według mnie za wysoka. tzn ile ?
matekboss Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Jeżeli masz 0CK II Gen to może się nie czytać, przynajmniej wg mojej ostatniej wiedzy, może coś wyszło nowego.
Chrupek007 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu 4 godziny temu, matekboss napisał(a): Jeżeli masz 0CK II Gen to może się nie czytać, przynajmniej wg mojej ostatniej wiedzy, może coś wyszło nowego. I tak pewnie jest ponieważ już kilku programistów mi to mówiło. Pozostaje narazie jeździć w trybie "sport". Dziękuję wszystkim za cenne podpowiedzi. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi