WEXTAZY15 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Siema wymieniłem kompresor w swojej b7 i teraz pytanie stanie się coś jeśli nie napełnieniłem czynnikiem klimy a auto mi jest potrzebne do jazdy i dopiero w poniedziałek będę dobijał, nie stanie się nic kompresorów?
WEXTAZY15 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Zatrzesz kompressor Olej w kompresorze jest, bo nowy kompresor. I by się zatarł ?
Muskel1 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Czynnik i ciśnienie transportują olej.
Muskel1 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Zrzuć pasek napędzający kompressor i po sprawie.
WEXTAZY15 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu 25 minut temu, Muskel1 napisał(a): Zrzuć pasek napędzający kompressor i po sprawie. A4 b7 3.0tdi asb nie ma osobnego paska 🙁
WEXTAZY15 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu 26 minut temu, Muskel1 napisał(a): Zrzuć pasek napędzający kompressor i po sprawie. A jakbym takie coś wpierdzielił do układu kolego przynajmniej do poniedziałku?
Lovely Man Opublikowano 48 minut temu Opublikowano 48 minut temu Bez cisnienia kompresor załączy sprzęgło?
Muskel1 Opublikowano 43 minuty temu Opublikowano 43 minuty temu Ten kompressor nie ma sprzęgła. Jest zawór sterujący.
Lovely Man Opublikowano 41 minut temu Opublikowano 41 minut temu Bedzie chodził pomimo braku ciśnienia w układzie?
Rekomendowane odpowiedzi