Dzo-Dzo Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Moj sprzecik to zapraszam na tą strone http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,7251.0.html wszystkie głośniki z seri Blaupunkt Velocity głośnik basowy JL kondensator prądu i wzmaciacz MXM (chyba taki wzmacniacz )
Bartass_1 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Również moge polecić ESSę , oraz Car Audio System w mielcu.
mati192 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 sprawuje sie swietnie!! mozna sobie swietnie dzwiek ustawic i bardzo ladnie brzmi !! aha no i basss ogromny naprawde fajne radyjko.polecam !
Cilek Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Wrzucam ori Bose + Concert II z emulatorem i dla mnie jest to na razie optymalny sprzęcik
wrobsipl Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Najważniejsza rzecz znaleść złoty środek podczas regulacji pomiedzy regulacja w radio a gainami w piecu
malcolm25 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Az sam sie zdziwilem w jak dobrym stanie sa glosniki w moim cacku. Ori Bose i chyba wlaczane tylko w niedziele Do tego Pioneer deh-p4800mp i jak dla mnie narazie wystarczy, zwlaszcza ze fundusze ogrniczaja. Swoja droga ten orginalny subwoofer w bagazniku niezle napierdziela jak go dobrze ustawic na radyjku
flaku4 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Włożyłem do autka radyjko Pioneer Deh P6800Mp i powiem że nieźle sobie radzi z seryjnymi głośniczkami :> ale do założenia mam jeszcze wzmacniacz CONCORD 400Vatt, kondensator Dietz 1F no i skrzynkę- JBL GTO 1200 wcześniej miałem to w Audi 80 B4 ale to był sedan ale grało nieźle :> zobaczymy jak to będzie teraz w kombi mam nadzieje że nieźle pozdrawiam
sethio Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Ja od niedawna mam radyjko Pionieera DEH-P5900MP http://www.pioneer.pl/pl/products/25/121/61/DEH-P5900MP/index.html gra bardzo łądnie pomimo iz z przodu mam jeszcze standart glosniki ladne dostoswanie koloru wyswietlacza i przycisków pieknie pasuje do reszty chce wymienic przód na coś lepszego i tu czekam na wasze propozycje ( nie chce stosowac dystansow ) glosniki rozmiarow standardowych a na tyl chce wrzucic wzmak JBL GTO 601.1 i sub JBL Power P1022. Czekam na propozycje na przod ! proponowałbym jeszcze raz przeczytać temat.... Tu się wyłącznie chwalimy
flaku4 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Jeśli miał bym polecać głośniki to Blaupunkt serii GT naprawdę ładnie i czysto grają :th:
Bartass_1 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Ile możesz przeznaczyc na przód?
Rekomendowane odpowiedzi