Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Popsy i strzały po logach w Audi A4 B6 1.8T AVJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam kogoś kto tanio po logach zrobi popsy i strzały tam niby jakaś mapa jest na osiągi ale jak by ktoś mógł to luknął by i może poprawił to 

k03 hybryda na k04 

wydech przelot od turbo do końca 

downpip w banzdazu 

cewki beru 2 0 tfsi 

ic centralny do 500 km 

Opublikowano

IC masz 600x300 czy w jakim rozmiarze na te 500KM?

Opublikowano
W dniu 15.09.2025 o 08:54, MichauKR napisał(a):

IC masz 600x300 czy w jakim rozmiarze na te 500KM?

dokładnych wymiarów nie podam bo nie pamietam pół wysokości chłodnicy i cala szerokość chłodnicy albo nawet ponad a gruby jak jasny c**j miej więcej na długość palca gruby producent opisywał do 500 koni turboworks wiadomo tanszt nic fmic  podobnych rozmiarów na fmic tez był i równiez opisywane do 500 km 

550 180 bądź 600 180 jakoś tak

Opublikowano
11 godzin temu, B618t napisał(a):

550 180 bądź 600 180 jakoś tak

No to 250-270km obrobi w 1.8T jak wloty masz 2.5" :P Pytałem bardziej po to, żeby sprowadzić na ziemię te dane z kosmosu.

Opublikowano

Jesteś pewien? Nie ma tu co prawda grubości coolera ale jak na moje to wymiary jak najbardziej rokują na minimum 400 zanim zacznie się problem z brakiem schłodzonego powietrza. Tutaj turbo to ogranicznik, bo więcej jak 300 z siebie nie wyciśnie, kwestia wtrysków też jest niewiadomą. Na moc powyżej 300 z resztą wiążą się dużo grubsze mody w silniku, głowicy itp.

Opublikowano

Tak jestem pewien, k03 i ich hybrydki to piekarniki i m.in. tu jest problem.

Opublikowano
W dniu 16.09.2025 o 08:24, MichauKR napisał(a):

No to 250-270km obrobi w 1.8T jak wloty masz 2.5" :P Pytałem bardziej po to, żeby sprowadzić na ziemię te dane z kosmosu.

się zobaczy 

Opublikowano
W dniu 16.09.2025 o 09:35, Langista napisał(a):

Jesteś pewien? Nie ma tu co prawda grubości coolera ale jak na moje to wymiary jak najbardziej rokują na minimum 400 zanim zacznie się problem z brakiem schłodzonego powietrza. Tutaj turbo to ogranicznik, bo więcej jak 300 z siebie nie wyciśnie, kwestia wtrysków też jest niewiadomą. Na moc powyżej 300 z resztą wiążą się dużo grubsze mody w silniku, głowicy itp.

wtryski będą 630 bosch 

turbo będzie tez inne k03 na k04 hybryda jest a będzie k04 064 bądź cos z amg lub z subarynki cos zastanawiam się jeszcze są rzeczy za i przeciw 

ic według mnie do 500 ogarnie znajomy ma ten sam i 400 cos fakt inny motor ale ic ten sam 

co do wydechu downpip i wszystko zrobione z sztuka 

pytanie kolejne czy jest możliwość Multi map w avj ? i głównie interesuje mnie podtrzymanie turbo i popsy i strzały tez popsy pod odjęciu gazu strzały na odcinie ale fajnie by było odłączać to wiadomo panowie policjanci różne podejścia maja do tego 

Opublikowano
4 godziny temu, B618t napisał(a):

popsy i strzały tez popsy pod odjęciu gazu strzały na odcinie ale fajnie by było odłączać to wiadomo panowie policjanci różne podejścia maja do tego 

A, konsekwencje Cię bolą... A ludzi, których będziesz terroryzował swoją nową zabaweczką, to masz doopie, tak ?

Opublikowano
18 godzin temu, B618t napisał(a):

wtryski będą 630 bosch 

turbo będzie tez inne k03 na k04 hybryda jest a będzie k04 064 bądź cos z amg lub z subarynki cos zastanawiam się jeszcze są rzeczy za i przeciw 

ic według mnie do 500 ogarnie znajomy ma ten sam i 400 cos fakt inny motor ale ic ten sam 

co do wydechu downpip i wszystko zrobione z sztuka 

pytanie kolejne czy jest możliwość Multi map w avj ? i głównie interesuje mnie podtrzymanie turbo i popsy i strzały tez popsy pod odjęciu gazu strzały na odcinie ale fajnie by było odłączać to wiadomo panowie policjanci różne podejścia maja do tego 

"fakt inny motor ale ic ten sam" 🤣 ehh, póki co to delikatnie mało optymistycznie widzę powodzenie projektu przyjmując założenia w ten sposób.

Opublikowano
W dniu 18.09.2025 o 01:12, Tomnik napisał(a):

A, konsekwencje Cię bolą... A ludzi, których będziesz terroryzował swoją nową zabaweczką, to masz doopie, tak ?

mordo kup se 1 6 tdi ciesz się ze to się toczy jak brzydzi cie warkot silników a po za tym auto nie będzie używane w ruchu publicznym lecz na torach żwirowych by se polatać bo nikt na chłopski rozum nie pojedzie autem co będzie mieć klatkę na ulice by potem smutnym pana tłumaczyć a po za tym mordeczko terroryzować ? żebyś wiedział gdzie mieszkam to byś mógł cos powiedzieć ale kilka km od każdej z stron od mojego domu to pola uprawne które należą do mojej rodziny a jakieś domy w okolicy to wujkowie i ciotki wiec spokojnie jeździj dalej se w 1 6 dieslku licząc ze tłoki nie pękną