Marcinn2233 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Witam mam problem audi a4 b7 1.8t bfb stukają mi klocki hamulcowe podczas ruszania z miejsca myślałem że to wina jarzma kupiłem ate i dalej to samo klocki nawet w nowym jarzmie ate mają luz klocki Bosch wcześniej było febi chyba i dalej to samo mam ten problem już od 2 lat o co chodzi ? Jarzmo nowe i też ma luz to normalne ze te klocki mają luz w jarzmie ? Pokaże ktoś jak u was siedzi klocek w jarzemie ? Ta blokada klocków na zdjęciu też nowa jest tu jest filmik pomoże ktoś ? Byłem dziś na szarpakach zero luzów zawieszenie itp gość nie mógł nić znaleźć jak na złości u niego nic nie waliło a jak wyjechałem ze stacji diagnostycznej za chwilę waliło na asfalcie koła prosto i ruszanie i stuk Screen_Recording_20250927_205118_Gallery.mp4 Edytowane 2 godziny temu przez Marcinn2233
Langista Opublikowano 13 minut temu Opublikowano 13 minut temu Czy klocek siedzi sztywno w jarzmie, czy ma luzy? Jak masz tarcze hamulcową założoną? Jak Piasta od czoła posmarowana, to tarcza może się lekko obracać przy hamowaniu i stukać o śruby, stąd taki odgłos.
Rekomendowane odpowiedzi